Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, milyen BDSM élményeitek vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Érdekel minden2021. okt. 19. 23:11
21/24 anonim válasza:
Én csak szeretnék, de lehetetlen élményeket szerezni
22/24 anonim válasza:
Szeretném hogy jól kikötözzenek. A self bondage már unalmas..
valaki nem segítene?:D
22/f
23/24 anonim válasza:
A BDSM nem beteges emberek! Mióta világ a világ, létezik ez. Ha megtudjátok élni a közös vágyaitokat a párotokkal, az miért lenne beteges? A BDSM egy nagyon összetett szó, az is hogy hol kezdődik és hol lehet a vége!? Mindenkinek a saját határaival kell tisztában lenni és a párja határaival. Ha a kölcsönös bizalom megvan, akkor nincsen baj. Most őszintén. Az LMBTQ manapság népszerűnek mondható, a BDSM közösségnek pedig bújkálni kell, pont az ilyen prolik miatt, mint akik szerint ez egy beteg dolog. Kinek a pap... Ismeritek a mondást. Mindenkinek joga van a vágyaihoz. Én pl D/s kapcsolatban élek a domináns partneremmel és mi ezt szeretjük. Senkinek semmi köze hozzá. Aki nem ért hozzá meg ne is véleményezze, én sem véleményezem az ausztrál belpolitikát (ez csak egy példa) mert nem értek hozzá. Ennyire egyszerű.
24/24 anonim válasza:
Én pasi vagyok -szeretném ha megaláznának a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!