Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, milyen BDSM élményeitek vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
Érdekel minden2021. okt. 19. 23:11
11/24 anonim válasza:
Nem tudom, valamiert en a ponyplayre vagyok rakattanva, befogjak a csajokat egy kis kocsi ele, aztan ostorral hajtjak.
Persze nyilvan a budos eletben nem lesz lehetosegem kiprobalni, a noket ez nemigen izgatja, meg aztan megis hol, hogyan.
12/24 anonim válasza:
10-es a dugás az minden, csak nem szimpla, és proli. De ez rohadt beteg. Én kezeltetném magam a helyetekben.
13/24 anonim válasza:
9: egyrészt eleve baromi intim helyzet, bár lehet hogy ezt kívülállóként nehezebb megérteni. Másrészt ha valami nagyon különlegeset élsz át a partnereddel, az sokkal közelebb hoz. És hát nyilván ha találtok olyasmit, ami bejön, akkor fizikálisan is sokkal intenzívebb lehet.
14/24 anonim válasza:
Eddig mindig én domináltam. Élvezném ha egy csaj kikötözne, ráülne a fejemre, utána pedig a számbalógatná a dupla felcsatolhatóst tövig, hogy fulldokoljak rajta, és amikor elég taknyos nyálas, betolná a hátsómba miközben erényöv van rajtam egész aktus alatt. Amikor pedig a lány elment, mert ugye dupla felcsatis, akkor csak rámfeküdne, ugyanígy hogy ki vagyok kötve, hogy a melle a számba legyen, és szopnom kelljen őket egész este, valami vibráló análpluggal a hátsómban, továbbra is erényövben. 23 f, 190 cm vagyok.
16/24 anonim válasza:
13-as ezek az elmebeteg dolgok intim helyzetek...aha, oké.
17/24 anonim válasza:
16: hogy a fenébe ne lenne az. A domnak baromira éreznie kell hol van a másik ťűréshatára, a szubnak meg eleve meg kell bíznia a domban, sokkal jobban mint sima szexnèl. Ne egy olyan helyzetre gondolj, amit már "betegesnek" gondolsz. Hanem mondjuk szex közben már nagyon be vagy indulva, amikor a partnered azt mondja, mostantól ne mozdulj meg, majd ő gondoskodik rólad. Amit meg is tesz, nagyon elnyújtva azt, hogy mikor élvezel végül el. Ez kb a legenyhébb szub/dom helyzet, de ez is az.
18/24 anonim válasza:
17-es nekem aztán ilyet biztos, hogy nem fog mondani senki, és nem fogja elnyújtani, hogy mikor élvezek el. Majd én eldöntöm magamnak, köszi. Idióták gyülekezete.
19/24 De La Cruse válasza:
Vágyak mindíg vannak.
Például luxus óceánjárón egy nyugalmas égövben éldegélni euromilliárdosnént... az tök jó lenne.
Nincs adó, nincs hangos szomszéd aki hétvégén is flexel csak úgy a semmire... nem tolja a hülyegyerek vasárnap délután a teszkós fűnyírót.
Nem hagy el a kedvesed mert ha tud is úszni megeszik a cápák.
BDSM területen meg ráérsz mindent kipróbálni, mert nem hajt a tatár.
20/24 anonim válasza:
Fenekelés pálcával, 5-6 hetente megkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!