Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szex után az ondó váladékot milyen módon tisztítjátok le? Szex után nem biztos hogy minden pasi szokott zuhanyozni.
Figyelt kérdés
Nő vagyok
Gyakorlati részlet érdekelne. Mit mikor?
2021. okt. 19. 20:58
1/10 anonim válasza:
Nem neked kellene letisztítanod azt a kicsi száddal? 😂 ja amúgy meg lehúzod a gumit és megtörlöd ha még ott maradsz az ágyban és nem akarod mindenhova szétkenni. Ha nem maradsz ott akkor kimész brúzolni egyet. S tényleg nem mész el tusolni, de ugyebár pisilés után sem.
2/10 anonim válasza:
Zsepi. Ha síkosítós a farkam, akkor csap alatt megmosom. 🙂
3/10 anonim válasza:
Én kimegyek a mosdóba és megmosom, kellemetlen ha éppen már ragad a cucc.
6/10 anonim válasza:
Nálunk úgy szokott lenni hogy miután elélvezek kimegyünk mosdóba mivel általában barátnőmnek pisilnie kell, én meg megmosom a csapnál vagy a zuhanyzóban a farkam, aztán visszamegyünk összebújni meg beszélgetni az ágyba
21F
7/10 anonim válasza:
Legtöbbször a párom lenyalogatja,én meg róla.
8/10 anonim válasza:
Szex után a mosdónál lemosom a farkamról.
9/10 anonim válasza:
Nálam csaj a szájával csinálja. Mi ebben a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!