Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti lennétek 3masban fiatal párral?
Figyelt kérdés
19L 21F 35+feletti pasik velemenyére lennék kivancsi2021. okt. 19. 15:44
12/36 anonim válasza:
Még fizetnék is érte, akár csak azért is, ha nézhetném közelről.
13/36 anonim válasza:
Igen, de csak így: Dugom a lányt, a srác meg közben elugrik nekem a boltba, és hoz sört.
14/36 anonim válasza:
Az,hogy bármilyen módon hozzáérjek egy másik férfihoz szexuális tevékenység közben teljesen kizárt számomra.
15/36 anonim válasza:
Én nem hinném. Két nővel talán oké, de az se biztos.
16/36 anonim válasza:
Még nem csináltam, de szívesen. Próbára tenném magam. Hetero alapon, meg persze egy kis szimpátia nem árt, mind a hármunk részéről. 40F
18/36 anonim válasza:
csakis szemelyes ismeretseg, kolcsonos szimpatia eseten. es itt nem a kulsosegekre gondolok.
19/36 anonim válasza:
Voltam is, lennék is, nyilván erősen függ attól hogy a csaj milyen, és mik a szabályok.
20/36 anonim válasza:
Lennék, de ronda vagyok, így esélytelen. 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!