Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak eddig ilyen alfa típusú, nagyhangú, menő barátai voltak akkor csak ez jön be neki, vagy másabb típus is?
Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 21:36
1/7 anonim válasza:
Ez relativ. Az en baratom sem alfahim, de azok jonnek be. Az alfahimek nem valok baratnak, vagy csak nagyon kevesek.
2/7 anonim válasza:
Másokról nem tudok nyilatkozni, de nálam széles skálán mozog, hogy kivel jövök össze. Volt már több olyan partnerem is, amit leírtál, de voltak akik meg teljesen mások voltak. Mindenkiben meg lehet találni az izgalmat, pozitív tulajdonságokat
3/7 anonim válasza:
Tehát neked az alfahím azt jelenti h helyes, humoros és nagyszájú. Másoknak ez a "rossz fiú"
Nekem a haverjaim vegyesek de mindegyik humoros és nagyszájú. És nekem be is jön az ha egy pasi ilyen magabiztos és nem nyálgép. Nekem a csendes fiúk unalmasak, de hozzáteszem csak nekem!!! Itt nem általánosságban utalok. A gond az h sok magát csendes, jó fiúnak valló pasi szimplán uncsi, humortalan vagy nem ad magára
4/7 anonim válasza:
Mármint ha a fickói voltak ilyenek akikkel "kavart" akkor nyilvánvaló hogy ez a típus jön be neki, különben lettek volna más pasijai is. Ha simán a baráti körében vannak ilyenek az meg nem jelent semmit. Akinek széles baráti köre van annak vannak a haveri körében "nagyhangú vagány" emberek is.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a nagyszájúság az egyenlő a nyálgéppel. Nagyszáj = érzelmi kitörés, érzelmi kitörés vagy megnyilvánulás = nyálasság. A csendes az inkább a pókerarc, megfontolt kategória.
6/7 anonim válasza:
A rossz fiúkkal a lányok csak flörtölnek, kavarnak, járnak, szexelnek. A közös élethez viszont egy jó fiú kell, akivel tud gyereket nevelni. Nem találkoztam még olyan nővel, aki rossz fiúnak akart volna gyereket szülni. Szóval mindkettőre szükség van, csak más a funkció.
Gond akkor van, ha jó fiú vagy és csak szexelni akarsz.
7/7 anonim válasza:
#6: bocsi, de miért kötelező bárkinek is gyereket szülni?🙃 ha nincs gyerek, ezek szerint jobbak a rosszfiúk? Mert akkor én egy rosszfiúval akarom végigkefélni a következő 40-50 évet pulya nélkül✌🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!