Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ezen gondolkodtam,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ezen gondolkodtam, és felizgatott? 25L

Figyelt kérdés

Az egyetemen elég nagy az elvárás, mellette szívatnak is minket rendesen stb...és eszembe jutott h milyen jó lenne ha lenne egy olyan ember aki eltudná nekem intézni a bizimet ( a tudásom megvan hozzá,de a suli a pénzre megy inkább) és ha cserébe azt kérné h feküdjek le vele akkor megtenném.

Ez kicsit felizgatott. Elég beteges ez már igaz? :(

2021. okt. 18. 14:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lány vagyok,és igen szubmisszív is..de nekem nem pénz kell a sulihoz!

2021. okt. 18. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
79%

Ne szidjátok már szerencsétlent, valami normális hozzáállást kellene inkább kimutatni, normális válaszokkal.

Nem beteges, de furcsa, és inkább hesegesd el az ilyen gondolatot, a mai világban a tudás érték normálisabb helyeken, és nem csak a papír számít.

Szóval inkább legyél szorgalmas, tanulj, dolgozz meg a diplomáért erkölcsösen, és hidd el, meglesz az eredménye.

Tapasztalat, bár férfi oldalról.

29/F

2021. okt. 18. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

Azt kívánom, hogy menj bele egy ilyenbe, és jól használjanak ki, aztán majd meglátod, hogy mennyit érne ez. :)

Ha meg nagyok az elvárások, akkor nem kell egyetemre járni, vagy tanulni kell, nem ilyeneken picsogni.

2021. okt. 18. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Nem az, Én egy megnem nevezett egyetemen hallottam olyat hogy Magyar állam és jogttörténetből ha az ember elment a csajjal, akkor bármi lehetséges volt.. .. Én adnám rá az első áldást:)
2021. okt. 18. 15:48
 15/20 kisördög1 ***** válasza:
75%

Szerepjátékban elég izgalmas és a mindennapokban is gyakran előfordul. Nem Te lennél az első sem az utolsó egyetemista aki a jobb jegyért, a könnyebb vizsgákért lefekszik a tanárral vagy megtesz neki ezt azt.

Ha ez csak a fantáziád indította be nincs szégyellned ha meg meg is tetted az nem a tartozik senkire, a te kis titkod marad :))

2021. okt. 18. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Feministák nem kedvelik a kérdést

Viccet félre téve később az ilyen esetekből vannak a jaj szexuális erőszak áldozata lettem perek egy része

Amúgy itt felesleges feltenni a kérdést mert a sok kanos fax erre töcsköli a kis farkát szóval még szép hogy szerintük ez rendben van

2021. okt. 18. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Erre való a fantázia és a szerepjáték a pasiddal el tudod játszani a jelenetet és ha bele tudod magad élni akkor hatalmas +t ad
2021. okt. 18. 16:59
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Én csak pénzt tudok adni, de te döntöd el, mit csinálnál cserébe
2021. okt. 18. 17:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden lány/nő odavan egy olyan férfiért, aki elintéz neki mindent, és a problémáit csak úgy megoldja. A te esetedben a probléma éppen az egyetem.
2021. okt. 18. 18:33
 20/20 kovpet ***** válasza:
Egyetemre jársz és leírod, hogy "eltudná nekem intézni"?
2021. okt. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!