Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezen gondolkodtam, és felizgatott? 25L
Az egyetemen elég nagy az elvárás, mellette szívatnak is minket rendesen stb...és eszembe jutott h milyen jó lenne ha lenne egy olyan ember aki eltudná nekem intézni a bizimet ( a tudásom megvan hozzá,de a suli a pénzre megy inkább) és ha cserébe azt kérné h feküdjek le vele akkor megtenném.
Ez kicsit felizgatott. Elég beteges ez már igaz? :(
Lány vagyok,és igen szubmisszív is..de nekem nem pénz kell a sulihoz!
Ne szidjátok már szerencsétlent, valami normális hozzáállást kellene inkább kimutatni, normális válaszokkal.
Nem beteges, de furcsa, és inkább hesegesd el az ilyen gondolatot, a mai világban a tudás érték normálisabb helyeken, és nem csak a papír számít.
Szóval inkább legyél szorgalmas, tanulj, dolgozz meg a diplomáért erkölcsösen, és hidd el, meglesz az eredménye.
Tapasztalat, bár férfi oldalról.
29/F
Azt kívánom, hogy menj bele egy ilyenbe, és jól használjanak ki, aztán majd meglátod, hogy mennyit érne ez. :)
Ha meg nagyok az elvárások, akkor nem kell egyetemre járni, vagy tanulni kell, nem ilyeneken picsogni.
Szerepjátékban elég izgalmas és a mindennapokban is gyakran előfordul. Nem Te lennél az első sem az utolsó egyetemista aki a jobb jegyért, a könnyebb vizsgákért lefekszik a tanárral vagy megtesz neki ezt azt.
Ha ez csak a fantáziád indította be nincs szégyellned ha meg meg is tetted az nem a tartozik senkire, a te kis titkod marad :))
Feministák nem kedvelik a kérdést
Viccet félre téve később az ilyen esetekből vannak a jaj szexuális erőszak áldozata lettem perek egy része
Amúgy itt felesleges feltenni a kérdést mert a sok kanos fax erre töcsköli a kis farkát szóval még szép hogy szerintük ez rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!