Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha így csináljuk akkor mit gondolhat rólam? 22l
11: Nem a gumi nélkül dugással van a probléma - én se preferálom - hanem azzal a sz@r dumával ahogy ezt megpróbálja eladni a csajnak. No meg az is eléggé elgondolkodtató, hogy ezek után még bele is akar élvezni és pont lesz@arja lesz-e baba (vagy inkább a hozzáállása, hogy oldja meg a csaj hogy ne legyen).
Önző, egoista és felelőtlen f@sz hozzáállás. Ez a baj..
10 #vicces vagy gyermekem. Nem arról van szó, hogygumi nélkül jobb érzés e, vagy nem, hanem a teljesen új partnerrel!! Ki fia borja az illető? Te tudnád biztosra, hogy minden ok odalent? "Amikor együtt voltak a szüleink" az többnyire egy tartós kapcsolatból ered, nem egy tegnapi buliból, vagy a moziból a srác akarta dugni az új nőjét!
Gumi nélkül csak a jószerencsére bíztad magad!!
Utánanéztem a Pharmatexnek azon kívül h nem 100%-osan véd még nagyon sok más mellékhatása is van. Egy szexért nekem ez szerintem nem éri meg.
Megmondom a srácnak h vagy gumival vagy sehogy!
Lehet valahol darabra venni latexmentes gumit?
10# Nem okoz halált de egy uj kapcsolatban elsöre én sem répázommeg lányt gumi nélkül.
Itt most pont 1dugásról lenne szó. Na akkor megaztán atom tutira gumizok.
Ha tartós a kapcsolat akkor mehet guminélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!