Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha egy lánynak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha egy lánynak a fájdalom okoz élvezetet?

Figyelt kérdés
Ez egy elég hosszú sztori, de az a lényege, hogy van egy lány barátom, ilyen sulis barát de már régóta elég jóban vagyunk, sokmindent megbeszélünk egymással, nagyon szép lány, de valahogy mindig is olyan furának tartottam, olyan visszahúzódó csendes, nem egy nagy közösségi ember, nem is nagyon van úgy hobbija, max az olvasás, meg a tetkókat meg a piercingeket szereti, de amúgy nagyon jó fej, aztán múltkor együtt iszogattunk és elmondta, hogy örülne neki, ha ez több lenne mint barátság, amivel nem lenne probléma, csak aztán ahogy ilyen nyíltan beszélgettünk még, bevallotta, hogy ő ilyen szubmisszív és a fájdalom okoz neki élvezetet, szeret magának fájdalmat okozni, de az az igazi élvezet, ha más okozza neki elmondása szerint, aztán igazából ezt a dolgot nem igazán tudom úgy hová tenni magamban, hogy erről le lehet-e szokni vagy miért lehet ez neki, valami lelki oka lehet-e ennek, vagy szimplán van ilyen? Amikor erről kérdezgettem, csak annyit mondott, hogy ez így jó neki, szerinte ez egy fétis, persze gondolom nem igazán beszél erről senkinek. Annyi, hogy hallottam már ilyesmiről, csak akkor úgy nem foglalkoztam vele, de hát most talalkoztam is egy ilyen esettel, megmondom őszintén kicsit kívancaivá tesz a dolog, de hát félek is kicsit emiatt.
2021. okt. 17. 23:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10: mint mondtam, írhatsz nyugodtan.

Ne akard belőle kihúzni, ne erőltesd. Van aki nehezebben nyílik meg. Ha látja hogy elfogadod, nem ítéled el, akkor szép lassan fog majd beszélni egyre több dologról. Nem szabad erőltetni, faggatni, azzal az ellenkezőjét éred el.

2021. okt. 18. 00:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem olvasol utána? Nyilván nehezen beszél az ember lánya ilyesmiről. Fél és ezt joggal teszi.

Te inkább hagyd, had nyíljon meg a maga tempójában. Viszont ha úgy állsz hozzá, mint egy Ufo-hoz az nem fog segíteni. Fogod magad, a google a barátod és olvasgatsz. Ha bejön a téma akkor no para. Ha viszont nem,azt jelezd időben, hogy be fussatok felesleges köröket.

2021. okt. 18. 00:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit tennék hozzá a dologhoz hogy mikor exem felvetette a témát, nekem sem volt fogalmam az ilyesmi dolgokról egyáltalán, és nem annyira tudtam hova tenni, de azóta rájöttem hogy rohadtul élvezem a domináns szerepet és kicsit szadista is vagyok(bdsm szinten)
2021. okt. 18. 00:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem gond

Kosd ki es tegyel egy vibrit a puncihoz es kozben korbacsold

Vagy szex kozben huzd a hajat csapj nagyot a fenekere

Tegyel a bimbora csipeszt

Fenekeld el A kezeddel vagy paskoloval

Kezdesnek ehhek jok

2021. okt. 18. 08:04
 15/22 harebell ***** válasza:
"Normális", legalábbis meglehetősen gyakori. Ha téged is érdekel a dolog, akkor ismerkedj a témával és vele is beszélgess erről de ne siettesd, a magatok tempójában majd felfedezitek a dolgot. Ha neki már van tapasztalata, az jó, nagyjából tudja, mit szeret. Viszont ha téged nem vonz ez az egész, akkor csak azért semmiképp ne menj bele, mert amúgy tetszik a lány.
2021. okt. 18. 08:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Normàlis ahogy van aki pedig fájdalmat okozni szeret.

Mazochisták és szadisták. Mindenkinek van párja.

2021. okt. 18. 09:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen lány van..

Én csípem az ilyet lehet vele finoman vadulni. amig nem kell módszeresen agyonverni meg korbáccsal ütlegelni csak egy egy pofon elfenekelés, kis fojtogatás a szexben addig simán jó. :)

2021. okt. 18. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyszer egy exem/alkalmim aki ilyen téren nagyon extrém volt (legalább is szerintem). Ott arra jöttem rá, hogy amíg azok a dolgok amiket kér hogy tegyél meg vele téged nem zavarnak, vagy jobb esetben még izgatnak is addig nincs gond. Viszont ha már olyat kér ami neked nem fér bele, akkor még az elején mond neki, hogy ez nem.
2021. okt. 18. 12:35
 19/22 anonim ***** válasza:
32%
Nem feltétlenül normális de létezik ilyen. Lehet van valami a háttérben, valami lelki probléma, gyerekkori trauma, de lehet az is, hogy szimplán ezt élvezi
2021. okt. 18. 14:49
 20/22 anonim ***** válasza:
mondjad!
2021. okt. 18. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!