Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális aktus közben milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális aktus közben milyen arányú a behatolós rész az egyébhez viszonyítva nálad?

Figyelt kérdés

Tehát melyik tart tovább, a behatolás vagy az egyebek (orál, ujjazás, stb.)?

Kort, nemet is kérnék...

2021. okt. 17. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Hűha! Meddig gondolkoztál ezen a kérdésen?
2021. okt. 17. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiú vagy és az első aktusok valamelyikéhez kalkulálgatod az arányokat: legyél kedves, legyen sok simogatás, finomkodás, suni cirógatás. Amikor már nedves a lány, akkor a farkad odaérinteni kívülről jó párszor, amíg kb. magától be nem csúszik.

30F

2021. okt. 17. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen random. Van, hogy nincs is előjáték (se ujjazás, se nyalás), csak behatolás. De van, hogy teljesen elmerülünk az orálban. Vagy fele-fele. Ahogy épp alakul, szeretem, ha változatos.
2021. okt. 17. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Orál csak úgy szokott lenni, hogy én csinálom neki, attól valamivel később megy el, mint a szextől. Kivéve, ha először leszopom, és rögtön utána van egy második menet is, amikor berakja, mert akkor másodjára megy el később, szóval akkor az tart tovább. Más nem nagyon szokott lenni, max néha, de akkor is minden más kevesebb ideig tart.

23/L

2021. okt. 17. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 10/30/60-ban osztanám el. 60% a szex, 30% az előjáték ~s 10% az egyéb. (Egyéb lehet akár előjáték előtti ráhangolódás, vagy akár aktus utáni hangulatos levezetés (pl.:masszázs,fürdés befejezése stb.. ))
2021. okt. 18. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!