Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgattam ezzel aktus közben?
Figyelt kérdés
Valahogy az volt a mondandóm lényege, hogy szép nagy neki. De nem ilyen szavakkal csak már nem emlékszek.
Erre elkezdte tovább kérdezni, hogy de jó vastag is?
Izgatta, hogy szex közben dicsertem neki?
Es az baj, ha engem is izgatott, hogy errol beszélünk?
2021. szept. 22. 00:30
2/10 anonim válasza:
Én orál közben mindig dicsérem a partnerem méretét. Izgatja őket nagyon.
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen. Ki ne örülne ha dícsérik
5/10 anonim válasza:
És aki tudja magáról hogy kicsi a mérete azt hogyan lehet dícsérni?
6/10 anonim válasza:
5. Hát úgy hogy de kis aranyos.
7/10 A kérdező kommentje:
6. Neeee 😂😂
2021. szept. 22. 07:42
9/10 anonim válasza:
5-ös Már az maga , hogy mi a tényleges kicsi , és a partnernek mi a kicsi is mást jelent . Azt ellenben lehet mondani : őrült kemény a f...d olyan kemény mint a szőlőkaró , mintha karóba huznának .
10/10 anonim válasza:
Nem csak méretet lehet dicsérni , lehet csak ugy általában azt mondani : Imádom a f...szodat , nagyon jó veled .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!