Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, mennyire fontos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mennyire fontos nektek egy jó szexhez az érzéki előjáték pl nem elkapkodva pl egy érzéki lassú váll illetve hát simogatás?

Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A példa rossz, de fontos az előjáték.
2021. okt. 17. 01:27
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem általánosítható dolog. A férfi akivel rövid ideig volt kapcsolatom, hozzá átmentem...az ajtóban a szemembe nézett, komótosan megcsókolt, mert tudta, hogy ezzel még jobban felcukkol, majd 1 perccel később már bennem volt, ellentmondást nem tűrve és vadul.

Közben pedig érezte és tudta, hogy már attól tocsogok ha csak meglátom őt.

2021. okt. 17. 01:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előjáték nagyon fontos számunkra
2021. okt. 17. 01:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden nonek fontos eddigi tapasztalatom szerint, de valtozo mennyire hosszan igenylik. A jelenlegi partnerem hosszabban szereti (10+ perc), de o is aktiv kozben, nagyon szeret szopni. Igazabol nekem is sokkal jobb vele a szex, altalaban nagyon varom, hogy betegyem neki vegre, de nagyon megeri turelmesnek lenni. 42F
2021. okt. 17. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos az előjáték
2021. okt. 17. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni, hogy számomra nem fontos (mármint adni szeretek, az fontos, de kapni annyira nem), de pl pont azokat szeretem nagyon, amiket írtál, a váll, kar, hát simogatást.
2021. okt. 17. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon fontos az előjáték, de a puncimat simogassa, ne a vállamat.
2021. okt. 18. 14:35
 8/8 A kérdező kommentje:
azt is szoktam nyalni sokáig, a csiklót
2021. okt. 18. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!