Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen szituációban azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szituációban azért figyel mert tetszem neki, vagy "szakmai szemmel" néz? L

Figyelt kérdés
Egy személyi edző általában a közelemben van amikor edzem (nem engem edz), de ha guggolok, vagy csinálok bármilyen gyakorlatot, akkor látom hogy néz közben sokszor. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy rossz tartással csinálom, de ezt azért próbálom mindig elkerülni, és figyelni a formára. Mi lehet az oka? Egyébként néha odajön beszélgetni pár mondatot.
2021. okt. 16. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy "szakmai szemmel néz". Rövid időn belül ki fog derülni, ne izgulj. :)
2021. okt. 16. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha akar valamit azt észre fogod venni, mert egyre hosszabbra nyúlnak a társalgások és egyre inkább elkanyarodik az edzés témakörétől.

Addig meg figyeld meg hogy máshoz is odamegy-e beszélgetni? Lehet csak te gondolod túl a szimpla kedvességet.

2021. okt. 16. 20:21
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem hinnem hogy csak hozzam jonne oda, de amikor ott vagyok akkor csak hozzam szokott ahogy eszrevettem.

Amugy tok random temakrol kerdez, nem az edzesrol, de leginkabb magamrol.

2021. okt. 16. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadról kérdez akkor bejössz neki!
2021. okt. 16. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Be fogja tenni a lompost.
2021. okt. 16. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező nő!

Kedveled és szereted a lompos farkast?

Akkor most már lehet mesélni!

Írj fényképpel privibe!

2021. nov. 14. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!