Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell a fullos csajoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a fullos csajoknak nagy farkú férfi?

Figyelt kérdés
Én elég helyes srác vagyok, kondizom is meg minden, tehát ilyen téren rendben vagyok. Ezért voltam már együtt nagyon szép, fullos lánnyal. Volt egyéjszakásom is ilyennel. Műköröm, póthaj, formás cici és fenék. De a vége az volt, hogy kinevettek a picike és vékony farkam miatt. Volt, aki bébirépának hívta. Mondván, hogy akikkel ők voltak, nekik mind nagyobb volt. Miért kell az ilyen csinos fullos csajoknak mind nagy farkú férfi?
2021. okt. 16. 09:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem a külsőtől függ. Mindnenkinek van egy méret igénye.
2021. okt. 16. 12:52
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Hogy kitöltse rendesen a puncijukat. A legtöbb lánynak nagy fhasz kell, csak a nagyon szépeknek van önbizalmuk be is ismerni (amúgy a kérdés nyilván nem vehető komolyan).
2021. okt. 16. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!