Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap megyek dugni és 2 éve nem szexeltem 3 napja nem vertem ki mire számítsak meddig fogom bírni?
De mi értelme követni szex előtt!?
Szerintem attól csak csökken a teljesítmény. Ha kanos az ember, akkor tud többször is megdugni egy nőt.
Kielégülten mit akar?
10-es vagyok.
Nyilván ki kell ismerni a saját rudidat.
Hány patront bírsz és naponta kb mennyit töltesz rá.
Én minden töltet után tovább bírom, egyre hosszabb a menet.
Ha első randin 2 év szünet után, tele zacsival akcióznék.
5 percet ha kihúznám büszke lennék magamra.
első alkalom előtt 2x mindig kiverem.
Ilyen extrém esetben 3-at tuti lenyomnék gyorsba.
4-5 menetnyi van azért mindenkiben 3 nap után, nem?
2 hosszabb marad a csajnak, az már valami.
Szerintem az erekcióval nem lesz gond, szóval miért ne?
" 4-5 menetnyi van azért mindenkiben 3 nap után, nem? "
Nem. 3 nap nem nagy dolog. Vagyis ezt is embere válogatja kinek sok kihagyás, kinek semmi különös. Vannak, akik csak egyszer bírják, ha 1 nap tellik el, ha 3, ha egy hét, akkor is. Sokaknak a második is akkor menne, ha mondjuk 1-2 órára utána próbálkoznának még1x és akkor sem biztos. Nem mindenki működik úgy, hogy többet egymás után.
Itt 10-es.
Akkor csak annyi igaz abból amit írtam, hogy ismerni kell a szerszámod.
Nekem az első 10 perc alatti, a második 20 perc alatti. Azzal mégsem állhatok ki a porondra első alkalommal. Nem tudtam, hogy ennyire különbözünk.
Nekem párom elmondta, hpgy r3g nem volt csajjal, így számítottam a gyorstüzelésre, de megoldottuk. 69ben én is ő is elmentünk, majd míg regenerálódott, ő folytatta az orált, így nekem még volt 3 orgazmus. Majd jött a rendes szex, ahol én 2 orgazmussal zártam mire elment.
Így is lehet, nem feltétlen kell kielégülten bele fogni. Sok lány, ahogy én sem szeretem ha sokáig csak a ki be ki be megy.
24N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!