Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Holnap megyek dugni és 2 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap megyek dugni és 2 éve nem szexeltem 3 napja nem vertem ki mire számítsak meddig fogom bírni?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 17:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De mi értelme követni szex előtt!?

Szerintem attól csak csökken a teljesítmény. Ha kanos az ember, akkor tud többször is megdugni egy nőt.

Kielégülten mit akar?

2021. okt. 15. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
*kiverni szex előtt
2021. okt. 15. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

10-es vagyok.

Nyilván ki kell ismerni a saját rudidat.

Hány patront bírsz és naponta kb mennyit töltesz rá.

Én minden töltet után tovább bírom, egyre hosszabb a menet.

Ha első randin 2 év szünet után, tele zacsival akcióznék.

5 percet ha kihúznám büszke lennék magamra.

első alkalom előtt 2x mindig kiverem.

Ilyen extrém esetben 3-at tuti lenyomnék gyorsba.

4-5 menetnyi van azért mindenkiben 3 nap után, nem?

2 hosszabb marad a csajnak, az már valami.

Szerintem az erekcióval nem lesz gond, szóval miért ne?

2021. okt. 15. 19:26
 14/18 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

" 4-5 menetnyi van azért mindenkiben 3 nap után, nem? "

Nem. 3 nap nem nagy dolog. Vagyis ezt is embere válogatja kinek sok kihagyás, kinek semmi különös. Vannak, akik csak egyszer bírják, ha 1 nap tellik el, ha 3, ha egy hét, akkor is. Sokaknak a második is akkor menne, ha mondjuk 1-2 órára utána próbálkoznának még1x és akkor sem biztos. Nem mindenki működik úgy, hogy többet egymás után.

2021. okt. 16. 03:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
4-5 menetnyi van azért mindenkiben 3 nap után, nem? Nem :( Egy órát kéne várjak, és akkor megegy menet, és aznapra elég is. Sose bírtam 4-5 menetet egy nap.
2021. okt. 16. 08:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Itt 10-es.

Akkor csak annyi igaz abból amit írtam, hogy ismerni kell a szerszámod.

Nekem az első 10 perc alatti, a második 20 perc alatti. Azzal mégsem állhatok ki a porondra első alkalommal. Nem tudtam, hogy ennyire különbözünk.

2021. okt. 16. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Bennem csak egy menet van, de az igazából időtlen. Sőt, mostanában nehezen is megyek el. 48F
2021. okt. 16. 18:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem párom elmondta, hpgy r3g nem volt csajjal, így számítottam a gyorstüzelésre, de megoldottuk. 69ben én is ő is elmentünk, majd míg regenerálódott, ő folytatta az orált, így nekem még volt 3 orgazmus. Majd jött a rendes szex, ahol én 2 orgazmussal zártam mire elment.

Így is lehet, nem feltétlen kell kielégülten bele fogni. Sok lány, ahogy én sem szeretem ha sokáig csak a ki be ki be megy.

24N

2021. okt. 16. 18:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!