Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem komolytalan egy ilyen lány?
Még sosem találkoztam ilyen lánnyal. 20 év körüli, nagyon bejöttünk egymásnak. 2-3 találkozás után nagyon fura lett, majd eltünt semmire nem reagált. Utólag ahogy gondolkoztam hogy miket mondott arra gondolok hogy az lehett a baja hogy nem feküdtünk még le. De ha az ember normális kapcsolatot akar akkor szerintem nem kell elkapkodni. Meg eleve a lányok többsége is így gondolkodik szerintem.
Komolyan az a fiú a befutó nála aki előbb megdugja? Nagyon gyerekes ez szerintem:DDD
Ded
közben meg panaszkodik milyenek a fiúk...
Sztem még ő sem tudja h mit akar,vagy nem jössz be neki igazán,de akkor nem értem h ezt miért nem képes elmondani neked.
23l
De sokszor kellett ilyen miatt magyarázkodnom..
Nem komolytalan. Lehet, hogy neten bejöttetek egymásnak, te beleélted magad. Viszont a lány már első találkozásnál is érezhette, hogy esetleg nincs ott kémia. Azzal nem tudsz mit tenni és nem tehet arról senki.. Meg nem kell nyilván megdugni, de kis érintéssel (mondjuk nem az elején) a vállán vagy más semleges helyen, már érzi hogy tudna-e kívánni vagy szeretni. Nem tudom elmagyarázni.. Én a komoly kapcsolatom első pár találkozásánál, amikor megéreztem az utcán, séta közben az illatát, akkor már tudtam, hogy "Te jó ég, nekem ő kell". Ha csak az egyik fél érzi ezt, arról nem tehet senki. Mindenki érzi, hogy kivel tudna együtt lenni. Ő sem komolytalan csak valami oknál fogva nincs jövőtök. Ennyi. Mással majd lesz.
Ne is találgass.Nem ér annyit sem.
Keress egy normális lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!