Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem komolytalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem komolytalan egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Még sosem találkoztam ilyen lánnyal. 20 év körüli, nagyon bejöttünk egymásnak. 2-3 találkozás után nagyon fura lett, majd eltünt semmire nem reagált. Utólag ahogy gondolkoztam hogy miket mondott arra gondolok hogy az lehett a baja hogy nem feküdtünk még le. De ha az ember normális kapcsolatot akar akkor szerintem nem kell elkapkodni. Meg eleve a lányok többsége is így gondolkodik szerintem.

Komolyan az a fiú a befutó nála aki előbb megdugja? Nagyon gyerekes ez szerintem:DDD

Ded

közben meg panaszkodik milyenek a fiúk...

2021. okt. 15. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ez is, az is lehet. Elképzelhető hogy simán csak nem jöttél be neki valamiért, de hogy miért azt mi így a távolból sajna ki nem tudjuk találni. A helyes megoldás ilyenkor hogy nem matekozol rajta utólag tovább hanem továbblépsz.
2021. okt. 15. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem komolytalan és nem gyerekes a csaj szerintem. Az az elsietés ha már az első alkalommal. De a harmadik negyedik találkozáson simán mehetne a dolog. Legalábbis én így vagyok ezzel. 27F
2021. okt. 15. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem az ilyen lány nem normális :)
2021. okt. 15. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Sztem még ő sem tudja h mit akar,vagy nem jössz be neki igazán,de akkor nem értem h ezt miért nem képes elmondani neked.

23l

2021. okt. 15. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem gáz. Inkább az a gáz, ha töketlenkedsz, és még őt hibáztatod. Nézd, a szex egy fontos alap pillér. És ha fizikailag semerre se halad a dolog, akkor én sem folytatnám. Nem kell egyből szexelni, de azért egy csók, valami közeledés kell, hogy kialakuljanak a dolgok. És pár héten belül azért az első szex is esedékes. De egyébként lehet, hogy nem ez volt a probléma, egyszerűen nem fogtad meg, nem látta benned a lehetőséget. Van ilyen nincs ezzel semmi baj.
2021. okt. 15. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

De sokszor kellett ilyen miatt magyarázkodnom..

Nem komolytalan. Lehet, hogy neten bejöttetek egymásnak, te beleélted magad. Viszont a lány már első találkozásnál is érezhette, hogy esetleg nincs ott kémia. Azzal nem tudsz mit tenni és nem tehet arról senki.. Meg nem kell nyilván megdugni, de kis érintéssel (mondjuk nem az elején) a vállán vagy más semleges helyen, már érzi hogy tudna-e kívánni vagy szeretni. Nem tudom elmagyarázni.. Én a komoly kapcsolatom első pár találkozásánál, amikor megéreztem az utcán, séta közben az illatát, akkor már tudtam, hogy "Te jó ég, nekem ő kell". Ha csak az egyik fél érzi ezt, arról nem tehet senki. Mindenki érzi, hogy kivel tudna együtt lenni. Ő sem komolytalan csak valami oknál fogva nincs jövőtök. Ennyi. Mással majd lesz.

2021. okt. 15. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen lany. Korban is stimmel. Elso talalkozaskor nem dugtam meg, ami utolag kiderult zavarta, de kovetkezo talin mar megfektettrm. Lehet ugyan az a csaj….
2021. okt. 15. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne is találgass.Nem ér annyit sem.

Keress egy normális lányt.

2021. okt. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!