Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti minden esetben lenéztek egy olyan nőt, akit egy másik férfival együtt dugtok meg?
Tehát 3as szex esetén ribinek tartjátok, lenézitek a nőt, amiért veletek szexel?
Vagy van olyan, aki tudja egyenlő partnerként kezelni a nőt és nem elítélni, hanem úgy felfogni, hogy egy izgalmas kalandban van része mindenkinek és meg tudjátok élni a vágyaitokat, figyeltek egymásra, a nőre, hogy jó legyen neki stb
Számít, hogy ilyenkor ki a másik férfi? Pl ha haverotokkal ketten dugtok egy lányt akkor másképp álltok hozzá, mintha mondjuk idegen lenne nektek a másik férfi?
Aki hülye és frusztrált az nézi le a nőket akik szeretik kötetlenül megélni a szexualitásukat miután ő maga is részt vett a "buliban". Ellentmondásos a dolog... swingerbe rengeteg valós, együttélő, férj-feleség jár mert ezt élvezik, ez indítja be őket. Szerinted utána a férj leribizi a feleségét vagy örül hogy újabb közös élményben tudták mindkettőjük közös vágyát megélni?
Ettől a többeseknek megvannak a maga speciális játékszabályai amit sokan nem tudnak, nem tartanak be. A lányhoz ugyanúgy állsz hozzá.
#3: Én azt tudom, hogy ez ellentmondásos:D és azt is, hogy rengeteg az ilyen primitív ember, aki lenézi már kis túlzással azt a nőt is, aki házasság előtt szexel. Szóval ez nem új. Csak kíváncsi vagyok a válaszokra, arányokra, esetleg indoklásra.
Nyilván vicces, mikor lenézel valakit, de azért lefekszel vele? Wtf. Vagy lenézed azért, amiért részt vesz olyan tevékenységben, amiben te is?:D wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!