Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti minden esetben lenéztek egy olyan nőt, akit egy másik férfival együtt dugtok meg?

Figyelt kérdés

Tehát 3as szex esetén ribinek tartjátok, lenézitek a nőt, amiért veletek szexel?

Vagy van olyan, aki tudja egyenlő partnerként kezelni a nőt és nem elítélni, hanem úgy felfogni, hogy egy izgalmas kalandban van része mindenkinek és meg tudjátok élni a vágyaitokat, figyeltek egymásra, a nőre, hogy jó legyen neki stb

Számít, hogy ilyenkor ki a másik férfi? Pl ha haverotokkal ketten dugtok egy lányt akkor másképp álltok hozzá, mintha mondjuk idegen lenne nektek a másik férfi?

2021. okt. 14. 22:27
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy nézem le!
2021. okt. 14. 22:29
 2/31 anonim ***** válasza:
9%
Több ismerőssel is beszéltem erről, igen el ítélik, sőt volt akit felvettek titokban aztán jobbra-balra ment a felvétel a faluban,hát jó híre nem lett a csajnak. Bár aki ilyenbe belemegy az mégis mit vár? Elismerést? 😂
2021. okt. 14. 22:29
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Aki hülye és frusztrált az nézi le a nőket akik szeretik kötetlenül megélni a szexualitásukat miután ő maga is részt vett a "buliban". Ellentmondásos a dolog... swingerbe rengeteg valós, együttélő, férj-feleség jár mert ezt élvezik, ez indítja be őket. Szerinted utána a férj leribizi a feleségét vagy örül hogy újabb közös élményben tudták mindkettőjük közös vágyát megélni?

Ettől a többeseknek megvannak a maga speciális játékszabályai amit sokan nem tudnak, nem tartanak be. A lányhoz ugyanúgy állsz hozzá.

2021. okt. 14. 22:30
 4/31 anonim ***** válasza:
18%
Le hát
2021. okt. 14. 22:31
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Egy nővel voltam ilyen felállásban, akit a haverommal dugtunk meg, és kicsit még szerelmes is lettem belé, hogy mennyire profi volt, és mennyire odaadóan kényeztette mindkettőnk farkát. De komolyan.
2021. okt. 14. 22:33
 6/31 anonim ***** válasza:
11%
Le. Most komolyan mit vársz??😂😂😂
2021. okt. 14. 22:34
 7/31 anonim ***** válasza:
11%
Természetesen le!
2021. okt. 14. 22:35
 8/31 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem egyértelmű, hogy lenéznek.
2021. okt. 14. 22:35
 9/31 A kérdező kommentje:

#3: Én azt tudom, hogy ez ellentmondásos:D és azt is, hogy rengeteg az ilyen primitív ember, aki lenézi már kis túlzással azt a nőt is, aki házasság előtt szexel. Szóval ez nem új. Csak kíváncsi vagyok a válaszokra, arányokra, esetleg indoklásra.

Nyilván vicces, mikor lenézel valakit, de azért lefekszel vele? Wtf. Vagy lenézed azért, amiért részt vesz olyan tevékenységben, amiben te is?:D wtf

2021. okt. 14. 22:36
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Aki lenézi a nőt, mégis dug vele, az nem érzi úgy, hogy saját magát minősíti?
2021. okt. 14. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!