Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedjem a pasimnak,hogy miután az arcomra élvezett,képet is készítsen róla?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 17:38
3/12 anonim válasza:
Ha a saját telefonoddal csinálja és nálad marad akkor igen. Ha a sajátjával akkor hülye vagy. Pontosabban te tudod hogy szakítás után letörli-e, vagy majd mutogatja/küldözgeti a haverjainak, közös ismerőseiteknek.
6/12 Á.Zoli válasza:
Ha nem zavar, hogy kikerül és sok ember fogja látni… 🙄
7/12 anonim válasza:
Engedd, napiszarra mindig kell az új anyag, unom már a sok öcsisajt és hurkalé posztot.
Amúgy nekem is van barátnőmről egy csomó kép, de én csak recsizek amikor nem látom, meg talpig úriember vagyok, sose tenném ki sehova, ha szakítana, le is törölném. De persze ez én vagyok, meg messziről jött ember azt mond amit akar...
8/12 anonim válasza:
Nekem ráélvezhetett, de képet azt soha ilyen helyzetben.
9/12 anonim válasza:
Nem mert ha szakítotok vissza is élhet vele,de te tudod
10/12 anonim válasza:
Igen. Aztán majd a családod megnézheti a Napisza...ron, mikor szakítotok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!