Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi olyan jó van a szexben ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan jó van a szexben ami miatt már szinte mindenki isteniti azt? F24

Figyelt kérdés
Állandóan azt hallom meg olvasom hogy így jó, amúgy isteni a szex és hasonlók de egyszerűen nem értem mit esznek rajta ennyire. Pont én kérdezek ilyet aki még sose szexelt és még csak a gondolata se jár a fejemben.

2021. okt. 14. 06:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nyugtasd csak ezzel magad, ha neked így könnyebb.
2021. okt. 14. 06:43
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Na látod épp ez az, kérdező. Neked nem fontos, nekem igen. De lehet mind a kettőnknek igaza, miért ne?

De ha engem kérdezel akkor az érintés, az érzés (és nem csak a farkamon) amit a csaj okoz ahogy egymáshoz érünk, de az orgazmus a csajban, na az olyan, amitől nem nagyon van nekem attól jobb.

44f

2021. okt. 14. 06:52
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Azért nem jár a gondolata a fejedben állandóan, mert nem tudod milyen. Képzeld el, hogy ott áll előtted meztelen egy nő. Bársonyos a bőre tapintása mindenhol. Szép, kerek, feszes popsik, alma, hetyke cicik mutatják magukat. Bájos, mosolygós arc, keskenyebb derék, szélesebb csípő. Az érintései finomsága. Ahogy szorosan összefonódsz vele, a csíkjai íze, a parfüme vagy a bőre természetes illata. A nedves, meleg, szűk, lüktető vagina, amikor behatolsz és elélveztek együtt. Átkulcsol a lábaival, a karjaival is szorosan húz magába, magához. Bekebelezitek egymást lelkileg, testileg. Szenvedélyesen csókolóztok közben, minden porcikáját felfaljátok a másiknak. A kéj okozta nyögések, lihegések, sóhajok, szuszogások. Az a leírhatatlan érzés, ahogy a pénisz sikamlik, mozog a hüvelyben, ánuszban. Csodálatos.

S te ezek után kérdezed, hogy mi a jó a szexben? 😆😆😉😉

F

2021. okt. 14. 06:53
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Semmi jó. Alhatsz tovább... 😉😁
2021. okt. 14. 07:01
 5/17 anonim ***** válasza:
13%

Őszintén? Semmi jó nincs benne, akárkivel csinálod. Semmilyen érzés és nem nagy dolog. Csak sok kapcsolat része, de nem alapköve.

27N

2021. okt. 14. 07:17
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
#5: szegény 27N. Nem volt részed még jó szexben.
2021. okt. 14. 07:24
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Vannak fontosabb dolgok is de az olyanoknak kik ösztön lények és mindegy a mindegy azoknak biztos jó.
2021. okt. 14. 08:11
 8/17 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom valami kis hormonzavaros hitvány csíra lehetsz
2021. okt. 14. 08:14
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezt ennyi idősen nem tudod, akkor sajnos innen sem fogod megérteni.
2021. okt. 14. 09:11
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem mindenki aszexuális, kedves kérdező.

De te ezek szerint az vagy.

2021. okt. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!