Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi olyan jó van a szexben ami miatt már szinte mindenki isteniti azt? F24
Na látod épp ez az, kérdező. Neked nem fontos, nekem igen. De lehet mind a kettőnknek igaza, miért ne?
De ha engem kérdezel akkor az érintés, az érzés (és nem csak a farkamon) amit a csaj okoz ahogy egymáshoz érünk, de az orgazmus a csajban, na az olyan, amitől nem nagyon van nekem attól jobb.
44f
Azért nem jár a gondolata a fejedben állandóan, mert nem tudod milyen. Képzeld el, hogy ott áll előtted meztelen egy nő. Bársonyos a bőre tapintása mindenhol. Szép, kerek, feszes popsik, alma, hetyke cicik mutatják magukat. Bájos, mosolygós arc, keskenyebb derék, szélesebb csípő. Az érintései finomsága. Ahogy szorosan összefonódsz vele, a csíkjai íze, a parfüme vagy a bőre természetes illata. A nedves, meleg, szűk, lüktető vagina, amikor behatolsz és elélveztek együtt. Átkulcsol a lábaival, a karjaival is szorosan húz magába, magához. Bekebelezitek egymást lelkileg, testileg. Szenvedélyesen csókolóztok közben, minden porcikáját felfaljátok a másiknak. A kéj okozta nyögések, lihegések, sóhajok, szuszogások. Az a leírhatatlan érzés, ahogy a pénisz sikamlik, mozog a hüvelyben, ánuszban. Csodálatos.
S te ezek után kérdezed, hogy mi a jó a szexben? 😆😆😉😉
F
Őszintén? Semmi jó nincs benne, akárkivel csinálod. Semmilyen érzés és nem nagy dolog. Csak sok kapcsolat része, de nem alapköve.
27N
Nem mindenki aszexuális, kedves kérdező.
De te ezek szerint az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!