Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgultam MZP-re fiatal nokent, normalis?
Figyelt kérdés
Kulsore egyatalan nem a zsanerem, de most a vitanal valami megfogott benne. Egy meleg haverommal neztuk, szerinte is nagyon szexi.2021. okt. 13. 21:08
11/18 anonim válasza:
Az MZP az politikus? Vagy párt neve? Fura hogy nem hallani róla/róluk sehol, nagyon gagyi lehet.
12/18 anonim válasza:
11-es akkor nagyon egyoldalúan tájékozódsz, a csapból is az folyt napokon át, hogy Karácsony lemondott a javára. Ha valaki barlangban élt eddig, az is hallott már róla.
13/18 anonim válasza:
12-es nem élek barlangban, szimplan nem nézek tévét és nem hallgatok rádiót. :) Ja és nem politizálok, mindegyik unszimpatikus, már csak azért is mert hatalomra vágyik és meglopja az országot. Szóval ez a téma okkal nem érdekel, csupán megkérdeztem mert nem értettem a kérdést. :) De azért kösz a lekezelő hangsúlyt.
14/18 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy sikeres, okos jóképű határozott ember... Melyik nő nem izgulna fel rá ? :)
15/18 anonim válasza:
14-es elkezdjem sorolni? Vagy ez irónikus kérdés akart lenni?
16/18 anonim válasza:
Hogy egy ismerősömet idézzem: ,,MZP olyan figura, akinek véresre verném a pofáját, de természetesen mindezt szex közben tenném"
17/18 anonim válasza:
nalam is megesett mar:) de en nekem beindul a fantaziam Karacsonynal vagy Jakabnal is mondjuk:p
18/18 A kérdező kommentje:
Erdekes, neha tenyleg nagyon dogosnek latom, maskor meg nem. Ma viszont nyernie kell :)
2021. okt. 17. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!