Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon ügyes! Ki tudná ezt utána csinálni?
2021. okt. 12. 17:53
2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezt nem ebbe a rovatba kellett volna írnom. Na mindegy...
2021. okt. 12. 17:55
3/8 anonim válasza:
Nekem nem nagyon tetszek a túl izmos csajok , de ez ott van nagyon. Szerintem az arca is szép.
4/8 A kérdező kommentje:
Na, most már tudom legalább hány éves, ilyen 18-20-nak tippeltem volna, a link szerint 18 éves.
De amúgy inkább a tánctudására céloztam, amikor ezt a kérdést kiírtam.
2021. okt. 12. 18:01
5/8 anonim válasza:
Külsőre kb. nem. Mivel nem ismerem, így nem tudom milyen a személyisége. A videóból lejön, hogy nem kevés meló van abban, amit csinál és ez kihat a testére is. Kib... izmos lábai vannak. Amennyiben megfog a személye, úgy simán. Nem mondom, hogy nem tetszik, de nem az ideálom. Bár nem is azt keresem (külsőleg), mint ami a videón szereplő lány. Viszont a legtöbb esetben csalódás. Nekem meg jutnak a "plastic bitch"-ek, mert van egy s.@r autóm, amivel járok driftelni vagy sprintre. Na meg animét is nézek... Nem keveset. Na ezt hozd össze.
6/8 anonim válasza:
Teszik.Amit csinál az jobban,mert egy kicsit izmosabb a lába,mint az általam optimálisnak tartott.
7/8 anonim válasza:
Nekem az ilyen kisebb termetű lányok nem tetszenek. Erre a hölgyre is azt hittem, hogy 11 éves, amíg nem láttam közelebbről az arcát. Számomra nem vonzó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!