Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire izgat titeket a sperma lenyelése orálnál?
Amúgy minek hasonlítgatni a puncinedvhez? Azt sem kóstolgatom, nem izgat fel, nem jóízű... Úgy bírom hogy a másik nemmel dobálózunk, mert nem bírjuk elfogadni hogy a nők 99%-át nem izgatja a sperma. A férfiak jóval nagyobb arányát izgatja a női ivarszerv nedvei, bár őket is csak az izgatáskor keletkezettek, nem a menstruáció vagy fehérfolyás... Ne vegyük egy kalap alá a kettőt, ha én nem szeretem, attól még párom szeretheti. A pasik döntő százaléka a saját farkára meg spermájára is gerjed, nemhogy egy puncira... De a spermában semmi vonzó látvány nincs.
Ha te meglátsz egy képen egy adag spermát farok nélkül akkor felizgulsz rá? Mert szerintem inkább taszítana a látvány.
Nincs túl jó íze, de maga a gondolat, meg a cselekmény az nagyon izgat, ezért a következöt találtuk ki. :
Amikor a párom már csak pár mp re van a durranástól, akkor ezt jelzi nekem.
Én bekapok egy jókora falat mogyorós csokit, összerágom, és így élvez a számba.
Így a mogyorós tejcsokival egész jó íze van. Volt már, hogy annyira kivántam, hogy én mondtam neki, hogy nyugodtan teli verheti a számat, de ha meglátja, hogy előveszem a mogyorós csokit a fiókból, akkor ő már tudja mi a dolga, és megteszi nekem.
27 eske.
Igen, az is jó, ha valamit iszik az ember utána. Az alkohol talán még jobb.
Nincs ezzel a mogyorós csokival semmi gond, még talán izgatóbb is picit.
Minden ami nem természetes, az izgató, és ez a szexre is igaz.
Volt már úgy is, hogy beleélveztettem egy kis pohárba, aztán ráöntöttem a Jagermeistert, és úgy ittam meg.
Mi imádjuk az ilyen spermás játékokat.
/25/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!