Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire izgat titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire izgat titeket a sperma lenyelése orálnál?

Figyelt kérdés

2021. okt. 13. 15:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
26%
Én speciel senki véleményét nem akarom megváltoztatni (nem is lehet, tudtátok ezt?) de a kérdésre valaszolva semennyire. Annyira nem izgat hogy egyenesen taszít. Főleg mikor csomós is, na az végképp elborzaszt.
2021. okt. 13. 19:30
 22/32 anonim ***** válasza:
20%
Fúj aki szereti kenje kenyérre 😂
2021. okt. 13. 19:32
 23/32 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy minek hasonlítgatni a puncinedvhez? Azt sem kóstolgatom, nem izgat fel, nem jóízű... Úgy bírom hogy a másik nemmel dobálózunk, mert nem bírjuk elfogadni hogy a nők 99%-át nem izgatja a sperma. A férfiak jóval nagyobb arányát izgatja a női ivarszerv nedvei, bár őket is csak az izgatáskor keletkezettek, nem a menstruáció vagy fehérfolyás... Ne vegyük egy kalap alá a kettőt, ha én nem szeretem, attól még párom szeretheti. A pasik döntő százaléka a saját farkára meg spermájára is gerjed, nemhogy egy puncira... De a spermában semmi vonzó látvány nincs.

Ha te meglátsz egy képen egy adag spermát farok nélkül akkor felizgulsz rá? Mert szerintem inkább taszítana a látvány.

2021. okt. 13. 19:43
 24/32 anonim válasza:
37%
Semennyire.
2021. okt. 13. 21:19
 25/32 anonim ***** válasza:
43%

Nincs túl jó íze, de maga a gondolat, meg a cselekmény az nagyon izgat, ezért a következöt találtuk ki. :

Amikor a párom már csak pár mp re van a durranástól, akkor ezt jelzi nekem.

Én bekapok egy jókora falat mogyorós csokit, összerágom, és így élvez a számba.

Így a mogyorós tejcsokival egész jó íze van. Volt már, hogy annyira kivántam, hogy én mondtam neki, hogy nyugodtan teli verheti a számat, de ha meglátja, hogy előveszem a mogyorós csokit a fiókból, akkor ő már tudja mi a dolga, és megteszi nekem.

2021. okt. 15. 01:58
 26/32 anonim ***** válasza:
94%
3-as sztem az a gomba ami nektek van az az undi de az nagyon!! ilyet mondani.. am mennyi vagy 16 éves kis ribi? :D sztem igen!
2021. okt. 15. 16:32
 27/32 anonim ***** válasza:
96%
25-ös :DD egyik exem mindig ivott rá fantát vagy kólát :D nem haragudtam..de azért elég kiábrándító tud lenni hogy te mindent megteszel érte.. állig csöpögsz a cucctól.. ő meg így kínlódik percekig fintorogva :/
2021. okt. 15. 16:47
 28/32 anonim ***** válasza:
97%
Le szoktam nyelni, mert különösebb gondot nem okoz, meg ha már a számban van, akkor ez a legegyszerűbb megoldás általában, de felizgulni attól, hogy nyelhetem, nyilván nem fogok. :D
2021. okt. 15. 17:35
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

27 eske.

Igen, az is jó, ha valamit iszik az ember utána. Az alkohol talán még jobb.

Nincs ezzel a mogyorós csokival semmi gond, még talán izgatóbb is picit.

Minden ami nem természetes, az izgató, és ez a szexre is igaz.

Volt már úgy is, hogy beleélveztettem egy kis pohárba, aztán ráöntöttem a Jagermeistert, és úgy ittam meg.

Mi imádjuk az ilyen spermás játékokat.

/25/

2021. okt. 15. 19:12
 30/32 anonim ***** válasza:
59%
29-eske :OOOOOOO azér..az elég beteg..és kicsit az amerikai pite jut eszembe :D
2021. okt. 15. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!