Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok arcra vagy inkább szájba mehet nálatok orálnál a sperma?
Figyelt kérdés
2020. aug. 11. 08:49
3/13 anonim válasza:
4/13 anonim válasza:
Bevállalom arcra, de inkább száj.
5/13 anonim válasza:
Inkább szájba szeretik a lányok, az kényelmesebb nekik, volt, hogy arcra akartam élvezni, és amikor lőttem volna gyorsan bekapta és lenyelte, így jobb volt neki, persze, ha előre mondom, hogy arcra akarom, akkor belemennek.
7/13 anonim válasza:
Az a baj hogy te is csak hokizni akarsz.
Mert ha a csaj foglalkozik vele akkor oda engedi ahová csak akarja, nem kell megkérdezni.
8/13 anonim válasza:
Inkabb szajba, de ha arcra akarja az se gond.
9/13 anonim válasza:
És akkor most leírom a valóságot neked... Valójában majd előkap egy zsepit aztán abba beleveri a farkad, vagy a hasadra fogja lövetni a cuccot. Az is olyan lesz amilyen mert a legtöbbnek fogalma sincs hogy mit érdemes csinálni az élvezés pillanatában a farkaddal.
Szájba meg jó ha 10/2 nő fogja engedni neked és akkor még lehet sokat mondtam.
Tapasztalatból beszélek.
10/13 anonim válasza:
9es
Pontosan így van, a lányok akik felnéznek erre az oldalra, nyilván le is nyelik szívesen, de a valóságban a legtöbb lánynál már az is nagy szó, ha a hasára engedi a cuccot, nemhogy szájba vagy arcra. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!