Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata,hogy milyen érzés ha a popsi lukba élvez a fiú?Lányok és fiúk válaszára is kíváncsi vagyok.
nekem iszonyatosan bejött, ugyanúgy emlékszem az első natúr anális behatolásomra mint amikor szexeltem először
szűkebb, jobban "szorított", bár bevallom nem is bírtam sokáig, meg úgy az igazi ha beleélvezés után nem húzzátok ki, amíg le nem lankadt ki nem csúszik magától az az igazi, közben a nő is érzi mennyire lüktet
nekem ezt jegyezte meg a lány mennyire lüktet benne
Ritkán játszunk anál szexet, de nagyon bejön. Maga az aktus sokkal bensőségesebb, finomabb. A popsilyuk sokkal szorosabb, mint a punci, szinte mozgás nélkül is izgat annyira, hogy elmegyek. Óriásit szoktam bele élvezni. Maga az élvezés annyiban más, hogy a felizgulás sokkal intenzívebb előtte, illetve a lüktetéskor is folyamatosan rám feszül a popsi,sokkal jobban érzem az egészet.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!