Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális ez a pénisz méret?Hosszra és vastagságra egyaránt értendő a kérdés!(Bővebben lentebb!)
22éves férfi vagyok.Eddigi életem során egyszer talán ha mértem a hímtagom méretét!Szóval eddig sosem érdekelt,nem zavart és pont. Haverokkal csak szimplán úgy döntöttünk hogy egy nap ki megyünk a strandra.Összesen 4-en voltunk aznap! A lényeg hogy a zuhanyzóba (ugye a férfi zuhanyzóba mindenki általában meztelen van) elkezdtünk hülyéskedni "nagyzolni" miszerint,kinek mekkora a hímtagja. :D Lényeg hogy nekem volt a legkisebb,(eléggé meglepet mivel 178cm magas és 82kiló vagyok!) azaz 15-16cm kötözi hosszúság(hasfaltól azaz felülről mérve) és 4cm széleség! 4ből mind a 4 azt mondták rövid és vékony is!
Most akkor valóban vékonynak rövidnek számít ez a 15-6cm hosszúság és a 4cm szélességű farok ????
Lehet ezt a vastagságot esetleg valamivel befolyásolni?Úgy értem hogy mivel lehetne vastagítani,hogy ne úgy nézzen ki mint egy spagetti ! :)
Válaszokat előre is köszönöm !!
Nem lehet növelni, szóval ha véletlen van ilyen válasz, ne hidd el.
Átlagos a péniszed mérete.
És még a férfiak tiltakoznak, hogy "nem, ők nem" szokták a farkukat összemérni...
Lányként írom, hogy átlagos, és tökéletes méret.
Gondolom nem a pasiknak akarsz megfelelni, tehát, örülj neki, hogy nem lóméretűvel rendelkezel, mert a lányok pont, hogy tartanak a túl nagy mérettől. Fájdalmas tud lenni.
azért roppant kíváncsi lennék arra, hogy mióta átlagos méret a 16 centi, 4 centis vastagsággal...mindenki vegyen a kezébe egyszer egy vonalzót, és nézze meg, hogy mennyi az annyi, és még talán az is kiderülhet, hogy az internetes "nekem csak 18,5 van, 5,5es vastagsággal, az jó? :(((" kaliberű emberek hirtelen csak álmodozhatnának a 16/4ről, ez természetesen a nőkre is áll, akik beírják, hogy nekik a 19-20 az "ideális :)))", róluk is kiderülne, hogy amit 19nek gondoltak, az 14 sincs, és amiről azt hitték, hogy túl vastag, és csak fájdalmat okozott, az nem túl vastag volt, csak jános volt egy erőszakos majom, ugyanis fájdalmat nőnek egy ujjal is lehet okozni, ha nincs eléggé felizgulva, stb.
ha ehhez még hozzávesszük, hogy a nők 95%nak életében nincs hüvelyi orgazmusa, akkor pláne vicces, hogy gyakorin mégis minden nőnek standard a lóphasz méret.
tehát vagy az, a helyzet, hogy mindenkinek extrém mérete van, csak ügyetlenke, bizonytalan, a gyakoris nők meg egész életükben abból a kb. 1 százalékból válogatnak, amire egy xxles óvszert sem lehet ráhúzni, vagy szimplán hülyék vagytok, és azt hiszitek, hogy a valóság majd megváltozik, mert egy internetes anonim fórumba butaságokat hazudoztok.
nem beszélve arról, hogy önmagában a méret még nem elég semmire, ugyanis örömöt egy nőnek az ember nem a farkával okoz, hanem a szexuális energiájával, és technikájával, amit sok év alatt elsajáított.
tényleg úgy képzelitek el a szexualitást, hogy felcsatoltok magatokra egy 22 centis dildót, és reszelitek őrült módjára a nőt, és akkor az onnantól majd titeket valami csodának fog tartani?
táncolhat, és énekelhet valaki úgy, mint a michael jackson, mégsem fog atombombaként sugározni a színpadról, hogy 70ezer ember őrjöngve ámuldozzon tőle. az energiájától volt ő michael jackson elsődlegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!