Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ideális ez a pénisz méret?Hoss...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális ez a pénisz méret?Hosszra és vastagságra egyaránt értendő a kérdés!(Bővebben lentebb!)

Figyelt kérdés

22éves férfi vagyok.Eddigi életem során egyszer talán ha mértem a hímtagom méretét!Szóval eddig sosem érdekelt,nem zavart és pont. Haverokkal csak szimplán úgy döntöttünk hogy egy nap ki megyünk a strandra.Összesen 4-en voltunk aznap! A lényeg hogy a zuhanyzóba (ugye a férfi zuhanyzóba mindenki általában meztelen van) elkezdtünk hülyéskedni "nagyzolni" miszerint,kinek mekkora a hímtagja. :D Lényeg hogy nekem volt a legkisebb,(eléggé meglepet mivel 178cm magas és 82kiló vagyok!) azaz 15-16cm kötözi hosszúság(hasfaltól azaz felülről mérve) és 4cm széleség! 4ből mind a 4 azt mondták rövid és vékony is!

Most akkor valóban vékonynak rövidnek számít ez a 15-6cm hosszúság és a 4cm szélességű farok ????

Lehet ezt a vastagságot esetleg valamivel befolyásolni?Úgy értem hogy mivel lehetne vastagítani,hogy ne úgy nézzen ki mint egy spagetti ! :)

Válaszokat előre is köszönöm !!

2021. okt. 12. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Túl vékony
Túl rövid
RÖvid és vékony is
igen ideális de lehetne vastagabb is kissé!
Pont tökéletes egy nő számára !
43 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
facepalm x 1000
2021. okt. 12. 12:28
 2/20 anonim ***** válasza:
96%

Tehát, ha jól értem, a közös zuhanyzóban mindannyian felállítottátok és összehasonlítottátok és még vonalzó is volt kéznél.😂. A többi ember ez alatt mit csinált, amíg ti a farkatokat nézegettétek?

Nem te írod ki ezt naponta, csak most kreáltál egy történetet hozzá?

2021. okt. 12. 12:29
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Olvass vissza minden nap van vagy 15 farokméregetős kérdés. A méreted átlagos, de amúgy sem ettől függ és a nők sem fogják megkérdezni.

Izé... zuhanyzóban pélóméregetés... biztos hogy heterók vagytok? 😅😅😅

2021. okt. 12. 12:43
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem az a baj, drága, hogy a pöcsöd 15, hanem az, hogy az IQ-d is :)
2021. okt. 12. 12:45
 5/20 A kérdező kommentje:

2.Választ adó!

Így utólag ahogy vissza olvasvam.Ahogy ki lett írva, hát, valóban igazán gáz! :D

De ha megengeded helyesbítenék! :)

Nem volt senkinél mérő eszköz,nem volt ideális a körülmény sem hogy felálljon bárkinek is!(Azaz senki semmeikönk nem meleg!)

AZért van ott a szövegben a "nagyzolás" szó mert mindenki mondott egy számot!Ami persze vagy igaz vagy.kitudja!?

Viszont én bátorkodtam lemérni otthon a sajátom miszerint mi is a helyzet valójában! Ezt az eredményt kaptam meg,így hát ez alapjáén bátorkodtam kiirni a kérdést ! :)

2021. okt. 12. 12:48
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

"Összesen 4-en voltunk aznap! ... 4ből mind a 4 azt mondták rövid és vékony is!"

Biztos, hogy tudsz számolni?

2021. okt. 12. 12:58
 7/20 anonim ***** válasza:
Normál ne fossál
2021. okt. 12. 13:03
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Napi farokméregetős kérdés.
2021. okt. 12. 13:04
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó ezt elírtam, az én hibám !5 en voltunk és 4 embertől kaptam vissza a választ!EMberek csak egy kérdés volt ne szedjetek darabokra ha kérhetem :D :D :D
2021. okt. 12. 13:05
 10/20 anonim ***** válasza:
95%

itt mindig ezt csinálják ne foglakoz a negatívokkal

hossz normál

vastagság vékony

vastagításra próbáld a péniszpumpát vagy a pénisz gyűrűt

2021. okt. 12. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!