Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális ez a pénisz méret?Hosszra és vastagságra egyaránt értendő a kérdés!(Bővebben lentebb!)
22éves férfi vagyok.Eddigi életem során egyszer talán ha mértem a hímtagom méretét!Szóval eddig sosem érdekelt,nem zavart és pont. Haverokkal csak szimplán úgy döntöttünk hogy egy nap ki megyünk a strandra.Összesen 4-en voltunk aznap! A lényeg hogy a zuhanyzóba (ugye a férfi zuhanyzóba mindenki általában meztelen van) elkezdtünk hülyéskedni "nagyzolni" miszerint,kinek mekkora a hímtagja. :D Lényeg hogy nekem volt a legkisebb,(eléggé meglepet mivel 178cm magas és 82kiló vagyok!) azaz 15-16cm kötözi hosszúság(hasfaltól azaz felülről mérve) és 4cm széleség! 4ből mind a 4 azt mondták rövid és vékony is!
Most akkor valóban vékonynak rövidnek számít ez a 15-6cm hosszúság és a 4cm szélességű farok ????
Lehet ezt a vastagságot esetleg valamivel befolyásolni?Úgy értem hogy mivel lehetne vastagítani,hogy ne úgy nézzen ki mint egy spagetti ! :)
Válaszokat előre is köszönöm !!
Tehát, ha jól értem, a közös zuhanyzóban mindannyian felállítottátok és összehasonlítottátok és még vonalzó is volt kéznél.😂. A többi ember ez alatt mit csinált, amíg ti a farkatokat nézegettétek?
Nem te írod ki ezt naponta, csak most kreáltál egy történetet hozzá?
Olvass vissza minden nap van vagy 15 farokméregetős kérdés. A méreted átlagos, de amúgy sem ettől függ és a nők sem fogják megkérdezni.
Izé... zuhanyzóban pélóméregetés... biztos hogy heterók vagytok? 😅😅😅
2.Választ adó!
Így utólag ahogy vissza olvasvam.Ahogy ki lett írva, hát, valóban igazán gáz! :D
De ha megengeded helyesbítenék! :)
Nem volt senkinél mérő eszköz,nem volt ideális a körülmény sem hogy felálljon bárkinek is!(Azaz senki semmeikönk nem meleg!)
AZért van ott a szövegben a "nagyzolás" szó mert mindenki mondott egy számot!Ami persze vagy igaz vagy.kitudja!?
Viszont én bátorkodtam lemérni otthon a sajátom miszerint mi is a helyzet valójában! Ezt az eredményt kaptam meg,így hát ez alapjáén bátorkodtam kiirni a kérdést ! :)
"Összesen 4-en voltunk aznap! ... 4ből mind a 4 azt mondták rövid és vékony is!"
Biztos, hogy tudsz számolni?
itt mindig ezt csinálják ne foglakoz a negatívokkal
hossz normál
vastagság vékony
vastagításra próbáld a péniszpumpát vagy a pénisz gyűrűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!