Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a jó szex?
Figyelt kérdés
Amire azt tudnád mondani, hogy bármikor megismételnéd, mert annyira jó volt.2021. okt. 11. 22:20
1/9 anonim válasza:
Szenvedélyes, buja, játékos, kísérletező, aktív, sok-sok simi, érintés, egymás szemébe nézése hosszasan és mélyen, izzasztó, kemény és egyben érzéki, kommunikatív, nyitott, odaadó, mocskos stb. F
3/9 anonim válasza:
Mikor fáradt vagyok és nem vettem még be az esti gyógyszereket csak a szemetet akarom úgy levinni a kukába este, hogy visszafelé ne fogja meg a görcs a lábam.Józsi bácsi 64F
Ha felérek a lépcsőn, hát az valami olyan mint az orgazmus.
5/9 anonim válasza:
Érzéki, szenvedélyes, ölelős bújós, csókolózós. Orállal oda-vissza. Kísérletezgetős, de ha úgy van akkor kemény.
Utána odabújós.
N
6/9 anonim válasza:
Józsi bácsi!
Fene az a humoros fejít!Még az esti kakaómat is kiköptem a röhögéstől.Nagyon muszáj volt ezt estére beírni?
7/9 anonim válasza:
Amilyet az #1 írt. Csak egy ilyenben volt részem, de azt nem lehet elfelejteni.
8/9 anonim válasza:
Szenvedélyes, érzéki - olyannal akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!