Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,kezdenétek olyan pasival,akinek gyogyszer kell h feltudjon àllni neki rendesen?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 21:37
11/16 anonim válasza:
Lehetséges, pszichés oka van. Nem tudom, mióta vagytok együtt, de én elsőre erre gondoltam. Lehet, volt egy rossz szexuális élménye, ami benne maradt.
Ha pedig egészségügyi gondja van, akkor is inkáb az embert nézném, mert attól még gyógyszer segítségével lehet jó a szex.
13/16 anonim válasza:
Szereted vagy sem??? Mert szerintem nem ha a kérdésedre nem tudod magadtól a választ és egy anonim fórumon vársz erre igent/nemet vadidegen emberektől...
14/16 A kérdező kommentje:
13/ elèggè a kapcsolat elejèn vagyunk,de szimpatikus,jofej,jol èrzem magam vele,de elmondta az elejèn,hogy ne legyen kellemetlen eggyikőnknek sem.
2021. okt. 13. 21:25
15/16 anonim válasza:
#14 okés akkor mi ide most jól leirkáljuk, hogy pfúúúúúúj, hagyd ott, micsoda impotens, gyere dugj inkább velünk te meg otthagyod? Tudd már eldönteni hogy szereted-e vagy sem, kielégít-e az ágyban vagy sem.
16/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam volt más is hasonló helyzetben,ès tud adni pàr tanàcsot.de azért kősszi.
2021. okt. 14. 04:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!