Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom belőle?
Figyelt kérdés
Délután folyamán anyósom egy szál harisnyanadrágban aludt senki nem volt otthon én pedig elkezdtem kukkolni és fejben abszolút felizgultam rá.
Aztán vettem a bátorságom halkan beosontam a szobába és ciki vagy sem de gyorsan ráélveztem a talpaira persze semmit nem vett észre belőle aztán gyorsan kiosontam.
Nagyon izgatott volt ez a helyzet sose voltam még így de úgy éreztem muszáj ezt megtennem, lehet bajom belőle szerintetek?
Vagy mire felkelt addigra megszáradt a lába és nem is emlékezett semmire?
2021. okt. 11. 21:26
11/19 Dzsoki válasza:
Ahogy eredetileg írtad,valóban,nem értettem,így,hogy pontosítottad,már értem.Tehát,a harisnyájára élveztél,a talpánál.Attól függ,mennyi idő telik el,míg a drága mama,felkel?Ugyanis,anyósod,az igen,az tudja,illetve tudni fogja,hogy a szőnyeg tiszta,az ágy tiszta,mégis,valami van a talpánál.Vélhetően,volt már dolga spermával,így valószínűleg,meg fogja ismerni,hogy mi az,ami a talpánál van.Amennyiben,a feleséged előtt rákérdez,abból is lehet baj,de,ha kihagyja a feleségedet és máskor,máshová is kér a spermádból,az talán,még nagyobb baj.Bár,ha bírod,hogy mind a két nőt ellássad,akkor nem baj.Ez utóbbi esetben viszont,nagyon kell majd tudnod szervezni.Nekem,kívülről,az utóbbi tetszene,hogy ki és mikor szólja el magát?
12/19 anonim válasza:
Gyerekek, miért ültök fel a trollvonatra? Kamu a sztori!
13/19 anonim válasza:
Azonnal tisztára kellett volna nyalnod.
14/19 Dzsoki válasza:
12-es!Lehet,hogy igazad van,de nem kerül semmibe,ide írni,egy felvetett kérdésre válaszolni.Valóban,nagyon,nagyon valószínűtlen,de ezen a világon,minden lehet,amikor az ellenkezője,sem kizárt.
15/19 anonim válasza:
De ha az ilyen nyilvánvaló baromságokra nem érkezne sosem válasz, talán leszoknának a delikvensek a kérdés írogatásról.
16/19 Dzsoki válasza:
Igaz,de te is reagáltál.Továbbra is tartom,hogy nem kerül pénzembe a válaszadás.
17/19 anonim válasza:
16, az elektromos áram sincs ingyen. + a megfizethetlen, értékesebb dolgokra fordítható idődbe is kerül.
18/19 Dzsoki válasza:
Igazad van.Akkor legyen ez hobbi.Az meg pénzbe kerül.Időmbe meg belefér,különben,nem reagálnék.Az egész havi villanyszámlánk kb 30 doboz sör ára.Havonta.Nem iszom,legalábbis csak alkalmanként.Ráadásul,most még száraz november is van.Egész évben,határeset,de inkább kevesebbet,mint 30 doboz sört iszom. Akkor 20 sört,5 palack bot,pezsgőt.
19/19 anonim válasza:
Nagy baj lesz belőle. Teherbe ejtettek az anyósod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!