Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nőket (90+) kedvelő férfiak, mi az, ami még számotokra is taszító egy ilyen nőben?
Annyira földhöz ragadtan kezelitek ezt a súlymegadást. Ez egy nagyjábóli adat, hogy a telt alatt ne a 65-70 kg-os nőket értsék, hanem inkább a kövéreket. Ebből adódóan felesleges lenne magasságot megadnom, mert ha neked pl. egy 170/90-es ng bejön és nen tudsz rá olyat mondani, ami nem tetszik benne, akkor nincs értelme. De ha egy 165/95-100-as még tetszik, mert van alakja, szép az arca, van jisugárzása stb. Akkor már lehet ott olyan, ami taszít.
Nem az a lényeg, hogy éppen milyen nőről van szó (nem egy konkrétról), hanem általánosságban, mindenkinek a maga határait figyelembevéve. Pl. Ha neked tetszik alapból egy nő, de kiderül, hogy nagyon striás, akkor az taszít vagy belefér?
nekem az ilyen nagyon lógós mellek nem jönnének be plusz has
viszont 170cm 90 kg nő vagy 100 simán be jön sőt szexi is
az ilyen gondok inkább 120-150 kg nál kezdődnek.
a zsíros punci egyébként lehet nem zavarna nem igazán tudom néha nézek bbw-s po....ó videókat és simán áll...
A 90+ kiló alapjában rettenetesen lelombozó!
A 90 kiló nem mutat jól egy nőn! Én igen! De én 80 sem vagyok!
"Mikor kutyában van és a hasa lóg"
65 kg vagyok... És nekem is lóg a hasam kutya pózban :S
Sajnos a sok hízás-fogyás (3 terhesség/szülés, 90 kg vs. 54 kg) nem kímélte a bőröm.
Mondjuk szerencsére nem zavart még senkit, de engem annál inkább :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!