Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit éreztek pontosan mikor belétek élveznek?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 08:37
1/12 anonim válasza:
Luktetest es hogy a parom olyankor gyorsabban mozog es megfeszul.
3/12 anonim válasza:
Semmit a világon. Legalábbis a spriccelésből semmit. Ha vannak egyéb jelei (megrándul bennem a farka, vagy hangokat ad ki stb) akkor tudom, hogy belémélvezett, de érezni nem érzem. Szerintem sok nő van ezzel így.
5/12 anonim válasza:
Nekem barátnőm azt mondta, lehet érezni.
Ő is olyan melegséget mondott, hogy azt lehet érezni.
Mondjuk ezt a részét nem értem, mert az ondó is test hőmérsékletű, tehát mitől lehet melegnek érezni vajon?
19f
6/12 anonim válasza:
Pont mint a 3-as, nem érzem egyáltalán.
Nem is értem, miért lett lepontozva, gondolom olyan pasik, akiknek fogalmuk sincs, milyen ez...
7/12 anonim válasza:
Eddig en csak a fenekembe engedtem, hogy elvezzen, de en ereztem ahogy beleeresztette, igaz neki eleg sok spermaja jon. De az is ereszheto volt, ahogy megfeszul 17l
9/12 anonim válasza:
Nekem egy régi csajom azt mondta, hogy Ő attól élvez el, ha én a puncijába élvezek, lehet csak megjátszotta, így utólag belegondolva, akkor még elég tapasztalatlan voltam.
10/12 anonim válasza:
Lüktetést, meleget, remegést, feszülést. Teljesen egyértelműen érezhető, és látható a reakciókból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!