Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalódtatok az emberiségben emberekben?
Figyelt kérdés
Férfitársaimat még megértem de hoyg a nőkben egyre kevesebb a gyengédség, nőiesség, finomság - amitől nő egy nő! Mindet csak a pénz és a kigyúrt test érdekli.2021. okt. 10. 20:08
11/16 A kérdező kommentje:
meg amilyen stílusban itt nők válaszolnak: kb nekik csak nagy fax kell. Ezek után hova legyen nagy a pofám nincs mire meg utálok flegma lenni!
2021. okt. 10. 21:37
12/16 anonim válasza:
Bocs, de ez kicsit úgy hangzik mint egy incel picsogás. Anno nem volt se verdám, se menő állásom, sőt igen távol álltam a sportos testalkattól is mégis bőven voltak kapcsolataim (állandó is, meg amikor az nem volt akkor alkalmiak is). Szerinted úgy csináltam hogy keseregtem mindenen és mindenkit is gyűlöltem, vagy folyamatosan udvaroltam, próbálkoztam a csajoknál?
13/16 A kérdező kommentje:
számtalanszor probállkoztam, élőben egyszer kétszer igaz, de neten meg vissza se ír. Rühellem az összes boldog embert hoyg rohadna meg mind !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2021. okt. 10. 22:05
14/16 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással meg is érdemled a nyomorodat.
15/16 anonim válasza:
#13 aham, s ha gyűlölsz mindenkit akkor változik bármi is? Neked kellene változnod, mert a világ körülötted nem fog. Ja és a net... 😂😂😂 ha élőben nem tudsz csajozni akkor a neten sem fog menni.
16/16 anonim válasza:
Hát igen, néha mikor kielégülve fekszem szex után az ágyban a barátnőmmel, elgondolkozom milyen szörnyű lehet enélkül élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!