Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen arányban vannak jelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen arányban vannak jelen a BDSM kedvelők az emberiségben?

Figyelt kérdés

Mit tapasztaltatok, mennyire gyakori jelenség?

Ebbe azt is beleértve, hogy valaki csak imádja a kötözést, meg "falhozvágást", a kemény szexet. Tehát nem csak ezt a durva fájdalom okozó, durván kihasználó és az élet minden területén domináló/ szubmisszív embereket beleértve?

Ja és ez a 24/7 azt jelenti, hogy csak az ágyban? Az élet többi területén nincs ez jelen?

2020. okt. 10. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Gyakori
Ritka
50-50 kb.
Nehéz megmondani, mert ezt általában nem kürtölik világgá.
29 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

Aránylag nagy lehet, a kérdés, ki mennyire vállalja fel. Tapasztalataim szerint 10-ből talán ha kettő. Ráadásul ez egy nagyon átfogó fogalom, teljesen más irányt jelent egy medical szerepjáték és egy lébfétises session. Mert bdsm és fétis mindig együtt van.

F, 38, dom

2020. okt. 10. 13:46
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 80-20.
2020. okt. 10. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy gondolom, hogy az emberek, férfiak, nők nagy részében jelen van valamilyen mértékben, csak sokan ezt nem nevesítik, hanem annyit mondanak, hogy: szeretem a kemény szexet, szeretem az anált, a mélytorkoztatást, stb.

Sok nő se veti meg ezeket. Sok "vanilla" lánynak lehet tépni a haját, fogni a torkát és elélvez közben. Amikor szóba hozod, hogy bdsm az "jjajjj azt nee azt nem szeretem", mert egy latexruhás bőrkorbácsos emberre asszociál, de még ott a kezem nyoma a torkán.

Valaki meg csak elnyomja magában, mert úgy érzi, hogy ezeket nem teheti meg egy másik emberrel, de amikor azt mondom neki, hogy na akkor játszunk és ez csak egy szexuaális fantázia, engedd el magad. Mondjuk elmegyünk bulizni és odajön egy pár faszi és bemutatkozom nekik, mint a testvére és hagyom nekik hogy a csajom seggét taperolják és elhiszi hogy ez komoly, ez tényleg működik és megtörténhet, akkor mint aki ledobta láncait a kis szende szűzből egy kacér démon lesz, aki a csávója előtt flörtöl és smárol más pasikkal és közben még pillantásokat is vet rám. :D

Ha megkérdezed akkor nagyon kevés embert találsz, ha teszteled, akkor nagyon sokat.

2020. okt. 10. 13:49
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
De olyat aki igazán szereti, olyat nem olyan sokat. Hajhúzóst biztos sokat lehetne találni, rendes bdsm fan az max 10 ből 2.
2020. okt. 10. 13:53
 5/18 anonim ***** válasza:
75%

1:100

Ezt vetítsd le.

2020. okt. 10. 13:57
 6/18 A kérdező kommentje:
Mit értetek rendes bdsm fan alatt?
2020. okt. 10. 14:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azt értem rendes bdsm fan alatt, akinek az a szexuális életének egy jelenős része, aki szeret kicsit vadulni, az nekem még nem rendes bdsm es.
2020. okt. 10. 14:14
 8/18 A kérdező kommentje:
szexuális élet jelentős része? kérlek fejtsd ki. szeretném megérteni mi számít már igazi bdsm-nek
2020. okt. 10. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Aki játszik gyakran ilyesmi szerepjátékokat mondjuk, nem egyszer próbálta ki őket és nem az a vadulás, hogy húzd meg a hajam kétszer.
2020. okt. 10. 14:18
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

9 Nem lehet definiálni, hogy mi a rendes bdsm és mi az ami nem rendes bdsm.

Van, aki így is él és tényleg szolga szerepben van 24/7. Szerinte meg te nem vagy rendes bdsm fan csak egy kis szürke 50es.

Elég szűk látókörre vall az, ha valaki a saját ízlése alapján akar megszabni normákat. Ez rendes bdsm amaz meg már nem. Az ilyen emberek szokták megmondani azt is, hogy ki a rendes keresztény, ki a rendes balos, ki a rendes magyar.

Ugye, ha más fogalmat írok már egészen más a csengése ugyannak a szókapcsolatnak? Pedig ugyanaz igaz erre is. Meg lehet határozni ezeket a fogalmi köröket, de semmiképpen sem a saját preferenciákból kellene kiindulni. :)

2020. okt. 10. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!