Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen arányban vannak jelen a BDSM kedvelők az emberiségben?
Mit tapasztaltatok, mennyire gyakori jelenség?
Ebbe azt is beleértve, hogy valaki csak imádja a kötözést, meg "falhozvágást", a kemény szexet. Tehát nem csak ezt a durva fájdalom okozó, durván kihasználó és az élet minden területén domináló/ szubmisszív embereket beleértve?
Ja és ez a 24/7 azt jelenti, hogy csak az ágyban? Az élet többi területén nincs ez jelen?
Én nem vagyok jártas a BDSM témában, de azt tudom, hogy szoktak tartani rendezvényeket Budapesten a szubkultúra komolyabb képviselői. Esetleg látogass el egy ilyen eseményre.
Még azokban is látom a bdsm hajlamot akik azt kategorikusan elutasítják.
Akik úgymond "normális szexualitással" rendelkeznek és a nemek közti egyenlőséget nőként férfias vehemenciával túl lihegik, (Természetesen a nők a férfiaknál sokkal magasabban egyenlőbbek mint a féreg férfiak) még azok is elérzékenyülten emlékeznek:
-Neki nyomtál a falnak és jól elintéztél...... vahhhhhh.
Szóval a sub és a domináns jellemzők mindenkiben ott vannak és képmutatóskodni lehet, vagy megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!