Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi számotokra a legizgatobb, amikor a párotok melyik testrészetekre/-be élvez el?
Figyelt kérdés
Punciba, popsiba, szájba, gumiban, gumi nélkül stb. Mi izgat a legjobban titeket?2021. okt. 9. 19:47
1/16 anonim válasza:
Gumiban van dugás, oda is élvezzen. Nincs extra élvezet értéke, hogy hol történik, csak legyen előtte kitartó és szenvedélyes, bírja lehalább egy órát, és ne legyen kicsi.
2/16 anonim válasza:
Póztól függ. Nekem jobban tetszik ha rám és nem belém. Puncimra, szemérem dombomra, hasamra,fenekemre.
4/16 anonim válasza:
1-es, ennyi ésszel valószínűleg te csak arra vagy használható. Prűd fatehén.
7/16 A kérdező kommentje:
Lányok, akiket izgatja, ha a punciukba, vagy popsiukba élveznek, meg tudjátok fogalmazi, hogy miért izgató ez számotokra? Kíváncsi vagyok.
2021. okt. 9. 21:17
8/16 anonim válasza:
Egyreszt mert nem kell kihuzni a legjobb pillanatban, igy teljes szamomra a szex, nagyon intim pillanat, nagyon izgato erezni a lukteto peniszet bennem (persze vedekezve, gumival, vagy ha bogyot szedek, akkor csak is ugy)
Masreszt szerintem ez visszavezetheto egy olyan osi osztonre is, ami az utodnemzes erdekeben van
9/16 anonim válasza:
Gumi nélkül, punciba. Mert imádom magamhoz húzni, látni a reakcióit, és érezni a meleg, lüktető érzést, és a miden rezzenését érezni. És nagyon zavarba, ha a legjobb résznél kéne kiszállnia.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó két válaszoló, engem is hasonlóan ezért izgat a gumi nélküli punciba élvezés
2021. okt. 10. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!