Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnál, ha 40 éves férfiként egy 20 éves lány elkezdene kicsit sokat nézni téged (leginkább sunyiban) meg mosolyogni rád?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 18:37
11/15 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy nem csak nekem van ilyen perverzitásom :D
...csak mondjuk egy férfinél azért még mindig normálisabbnak hat...😅
12/15 anonim válasza:
"Szerencsére ezt csak az itteni lúzerek terjesztik, akik nem képesek felnőni egy érett nőhöz..."
csak nem irigy valaki a huszonéves lányokra?
13/15 anonim válasza:
én egyébként maximum egy kicsit ábrándoznék, fantáziálgatnék magamban, de nem gondolnék semmi komolyat (hacsak nem tényleg félreérthetetlen a viselkedése). egy átlagos karban levő 20 éves lánynál gyakorlatilag sorban állnak a fiúk/férfiak és bárkit megkaphat. szóval ha minimális szinten működik az önkritikám, az lenne az első gondolatom, hogy miért pont az én kopaszodó búrámra vágyna.
14/15 anonim válasza:
ha pedig félreérthetetlen a viselkedése, a második gondolatom az lenne, hogy ez csak egy eszköz és valamit el szeretne érni.
15/15 anonim válasza:
Arra fondolnek,hogy vajon mennyi pénzt akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!