Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnám idősebb férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám idősebb férfival kiprobálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy ideje szöget ütött a fejembe,hogy szeretném kiprobálni egy idősebb férfival. Mármint olyan 40-50 év közöttivel. Én 21 vagyok. Ez nagyon elítélendő? Illetve,hol tudnék ilyen férfiakkal ismerkedni?

Jelenleg nincs senkim,eddig 1 kapcsolatom volt, és csak azzal a férfival feküdtem le életembe.

2021. okt. 9. 03:29
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

a kíváncsiság nem elítélendő,sztem

akár itt(majd kapod a priviket),akár vmelyen online felületen kerergélve.

2021. okt. 9. 03:52
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

A 40-50-es pasik szerint nem elítélendő, sőt nagyon is egyet fognak vele érteni :D A 20-on éves pasik szerint elítélendő, mert miért nem inkább velük dugsz. Amúgy meg elítélendő vagy sem, mi köze hozzá bárkinek is rajtad meg a partnereden kívül?

Felmész a netre, kismillió pasi fog jelentkezni (mondjuk nem csak a keresett típus hanem kb. mindenki, de hát ilyen a net).

2021. okt. 9. 04:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Az egyik barátnőm felrakta magát egy szexpartner oldalra, pár nap alatt szimpi lett neki egy 64 éves pasi, le is feküdt vele néhányszor.

Szerintem a neten keresgélj, az diszkrétebb.

2021. okt. 9. 04:34
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
21 évesen biztos kapsz 40-50 es pasit. Csak győzzél közöttük válogatni
2021. okt. 9. 04:57
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Itt vagyok. 54 ha az még nem sok.
2021. okt. 9. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Hahaa kicsit sem átlátszó duma :D
2021. okt. 9. 10:16
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ohh..de kiprobálnám veled! 49f
2021. okt. 9. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
46 évesen a lányom barátnőjével voltam. Vagy 18-19 lehetett. Ő akarta. Jó volt!
2021. okt. 10. 04:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
8: Fúúú de gusztustalan...
2021. okt. 10. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!