Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek ezek a szeméremajkaimon?
A párommal elég sokat szeretkezünk(általában napi 2-4x). 1 napja szeretkeztünk utoljára, mivel észrevettem valami piros dudort ami olyan mintha a tetején a középen seb lenne, nem gennyedzik, színelváltozást sem észleltem( bocsánat, elég nehéz leírni és megfogalmazni) a szeméremajkamon(szinte a hüvelynyílásomnál). Fáj, csíp, a tusfürdő is csípi. Viszketni is néha viszket. Nem tudom, hogy ez most esetleg valami fertőzés vagy a borotvával felsértettem vagy a párom a kezével.
Bárki aki volt már az én cipőmben vagy tudja mi ez kérem segítsen.
Köszönöm szépen!
Ne találgass. Bármi lehet.
Menj bőrgyógyászhoz.
Ez a nemi herpesztől a Bartholin cisztáig bármi lehet.
Nőgyógyásszal nézesd meg, nem hiszem, hogy nagyon komoly, de mindenképpen kezelendő.
Kérdező, nagyon rossz helyen jársz. A sok kiéhezett lúzer majd megmondja a tutit.
Bármi lehet. Gonoreától az egyszerű gombáig, vagy hpv
Nem értem, hogy miért kell ennyire bunkónak lenni. Tudom hogy itt senki sem nőgyógyász. Azért tettem fel ide ezt a kérdést, hogy hátha valaki ezt már tapasztalta/átesett rajta akkor segítséget nyújtson. Mindenképpen megyek orvoshoz, de azért nyílván úgy van az ember hogy szeretné minél előbb kideríteni mi lehet a baja. Ez egy komoly kérdés volt, és aki most tényleg azért ír ide mert nem tetszik neki a kérdés vagy beleszeretne kötni azt megkérném, hogy mellőze.
Köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!