Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Léteznek olyan nők a világon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők a világon, akik szívesen elveszik 30as férfiak szüzességét is?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 22:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Csodák csak a mesékben vannak haver sajnos...
2021. okt. 7. 23:01
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem lenne túl nagy élmény, hogy egy 30as pasi próbálkozik berakni, benázik, nem tudja hogy nyúljon hozzám, aztán a végén elsül pár perc alatt. Azért a 3. X után már elvárható némi tapasztalat.
2021. okt. 7. 23:09
 3/17 anonim ***** válasza:
24%

Hát ha még 31 évesen ma szűz lennék, már végem lenne... 18 évesen volt az első, 26 évesen már apa lettem... az elmúlt 13 évben annyit szexeltem, hogy ihaj, de amíg az ember fizikálisan bírja, gyakorlatilag megunhatatlan és öngerjesztő folyamat :D

Szerintem vannak prostik akik vállalják jó pénzekért... Vagy ha lesz barátnőd nem kell elmondani, én 18 évesen nem mondtam el, és rá pár évre böktem ki neki mikor gyerekünk lett, hogy ő volt az első... azt hitte kamuzok, mert szerinte olyan jó voltam, amit nem nézne ki egy szűz pasiból... mondjuk én woodman videókon nevelkedtem szexualitás terén :DD

2021. okt. 7. 23:12
 4/17 A kérdező kommentje:
Kb esélytelen az összes nőnél?
2021. okt. 7. 23:39
 5/17 anonim ***** válasza:
25%
Dehogy esélytelen, elsőre is tudni fogsz bánni vele. Betolod a lyukba és ennyi aztán nyomatod neki!
2021. okt. 8. 00:11
 6/17 A kérdező kommentje:
Prostiknál lehet nem vagyok esélytelen, de minden más nő el fog utasítani.
2021. okt. 8. 00:14
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Miért kell elmondani? Ágyba kerültök és úgy teszel mint Woodman papa a filmekben, tudod hová kell nyúlni, tudod hová kell tenni... ne szarozz :)
2021. okt. 8. 00:16
 8/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem mondod el hogy szűz vagy, ennyi. Ha amiatt aggódsz hogy hamar elmész akkor mondd azt hogy régen voltál már nővel.
2021. okt. 8. 00:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Még csak nem is csókolóztam soha, ami egyből ki fog derülni.
2021. okt. 8. 00:20
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Léteznek csak fizetni kell érte 😄

Nem az akadályoz hogy szűz vagy - mert ez nem érdekli a nőket. Más tényező akadályoz abban hogy eljuss az ágyig, na mi az? Azt iktasd ki és a többi flottul fog menni, nem egy ördöngősség a csókolózás hogy könyvből kellene tanulni.

2021. okt. 8. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!