Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi azt hiszi hogy aranyból van a szerszáma?
Figyelt kérdés
A szöveg az megvan mindegyiknél, az ágyban meg semmit nem produkálnak.#szexualitás #Arany szerszám
2021. okt. 7. 19:48
1/36 anonim válasza:
Én még csak hasonlót sem hiszek 🤷🏼♂️ F
3/36 anonim válasza:
Az enyém bőrből van és mikor mereven előrántom olyan hangot ad a levegőbe mint egy ostorcsapás.
4/36 anonim válasza:
nekem jobb, mint az arany, keményebb, mint a gyémánt :D
bár az is lehet, hogy a partner teljesítménye gyenge és ezért ilyen a teljesítményük nálad, nem gondoltál még erre?
beszélni meg bárki tud, aztán a gyakorlatban kiderül milyen is
5/36 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy aranyból lenne, de nincs bajom vele. Átlagos méretű, (16,5cm) fényezni sose szoktam. Amelyik nőnek meg kevés, sorry, mehet az útjára.
6/36 anonim válasza:
Én úgy is bánok vele orál közben, mintha abból lenne. A pasik szeretik ha egy nő imádja a farkukat és úgy kényezteti mintha aranyból lenne.
N
7/36 anonim válasza:
Az enyém márvány
De viccet félre téve nem jó pasiba botlottál bele és úgy le rendeztelek volna a szemed ki esik
8/36 anonim válasza:
Ilyen sokat kipróbáltál? Gratulálok!
9/36 anonim válasza:
Igen, minden férfi azt hiszi magáról, hogy rohadt jó az ágyban, pedig alig vagyunk egy páran akik tényleg!
Amúgy az gáz, ha felizgultam a 6-os választól?
10/36 anonim válasza:
9#
Nem gáz bár szerintem hapek :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!