Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legemlékezetesebb szexuális élménye?
Lehet az negatív vagy pozitív.
Kört és nemet is irjatok
Egy volt exemmel volt sok ilyen.
Pl mikor a volanbuszon kielegitett. Vagy mikor szó szerint a hazuk minden egyes zegzugaban szexeltunk. A szülei halojaban a húga ágyában, mindenhol. Mikor beoltozott nekem ahh...
Vagy mikor a húga egy ágyban aludt velünk és közben titokban halkan szexeltunk mellette. Amúgy a húga is ki&$ott jó kis csaj volt, ingerből nem volt hiány.
Volt, hogy napi 7-8 szex volt, volt mikor 10-12...igaz ezek ritkán voltak, kellett is 1-2 pirula mellé, de a legizgalmasabb az volt amikor kikotoztem és úgy kellett bánják vele mint egy prédával...
Ha le kéne írjam mindet nem férne ki
Ferkó
50F
Erőemelő
199cm
Lengyel kolleganö kielégitett szájjal, miután többet találkoztunk és jol eldumáltunk.
Akkorát talán ymég sosem élveztem lány szájába.
Illetve amikor voltam erotikus masszázson és a végèn, a lány fantasztikusan formás melleire élveztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!