Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondolnátok ilyen helyzetben? Beszéljek róla?
Amióta az előző barátnőmmel szakítottam, azóta függője lettem a maszturbálásnak. Van olyan nap, amikor 2-3 órát ezzel töltök el. Tudtam, hogy ez gondot fog okozni, és most, hogy kialakulóban van egy komoly kapcsolat egy lánnyal, okozott is.
Nincsenek merevedési gondjaim, elég hamar feláll, de stimuláció nélkül nem tudom ezt az állapotot fenntartani. Előjáték során feláll, de ha elkezdem nyalni a lányt egy olyan pózban, hogy nem férek magamhoz, akkor mire oda jutnék, hogy betegyem neki, már lelankadok.. nagyon kellemetlen. Nem tudom, hogy ez a függőségemnek köszönhető-e, vagy annak, hogy a lány elég tapasztalatlan és szinte mindenről magamnak kell gondoskodnom. Előbbinek biztosan nagy(obb) szerepe van benne.
Egyre frusztráltabb vagyok, mert attól félek, hogy a lány azt hiszi, hogy merevedési gondjaim vannak. Az sem segít, hogy tudom, hogy kicsit önbizalomhiányos, és ezt magára veszi, miközben ő álmaim nője. Azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon szűk. Tehát ha nem sziklaszilárd a merevedésem, akkor esélytelen, hogy behatoljak.
Szerintetek beszéljek erről neki, vagy inkább hallgassak róla, és a leszokás folyamataként úgyis javulni fog minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!