Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem eszméletlenül vonzóak külsőre a cigány lányok?
Külsőre szerintem baromi szépek (fiatalon) de ugye amint megszólalnak az ember rögtön elfelejti ezt.
Nekem amúgy külsőre nagyon bejönnek (sötétebb bőr, sötét hajak és szemek) de hát ugye a stílus...
Az unokatesóm gyönyörű csinos diplomás jogász cigánylányt vett el. (Tízezerből egy ilyen)
Rá egy évre a csaj +30 kilót felszedett, a ha valmi nem tetszik alpári módon üvöltözik, mint egy 6 osztályt végzett telepi cigány. Gondolkodás nélkül neki megy a srácnak.
Elég sok a szép csaj! De van ronda is! Ezekkel a csajoknál nem a kinézettel hanem a mentalitással van gond (tisztelet a kivételnek)! Ezek a csajok gyorsabban öregszenek és 40-50 éves korukra teljesen kiégnek és 10 évvel idősebnek néznek ki! Apám fiatalabb testvérének is cigány nő az élettársa mai napig is!
Aki normális azzal jól kilehet jönni!
Nekem gyengém a fekete haj, de az alkatuk nagyon nem tetszik. Elég biztosan meg lehet mondani a fenekéről, hogy cigány-e a lány. Hogy ez genetika vagy életmód, azt nem tudom. De engem taszít az azalkat.
A másik gond, hogy leginkább az értelmes, művelt lányok vonzanak. Ezért nem is találkozok olyan cigány lánnyal, aki felkelthetné az érdeklődésemet, mert nagyon kevesen esnek ebbe a kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!