Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szerint is eszméletlen szexy a szőrös nuni?
Figyelt kérdés
A kis barátnőmet megkértem h hagyja természetesen.
Más szerint is szexy így, vagy csak engem indít be? :)
2020. nov. 14. 23:00
1/12 Lazy Lover válasza:
Igen az engem is megvadít ha szőrös
3/12 anonim válasza:
Mi izgat a szőrös nuniban srácok? Sosem fogom megérteni.🙂
4/12 A kérdező kommentje:
Ha látnátok amit én, megértenétek. :)
2020. nov. 14. 23:08
5/12 anonim válasza:
És ugyanannyian szeretik a csupaszt is.
6/12 anonim válasza:
ne is mondd, kérdező, szerintem életem végéig sem fogok tudni betelni azzal, hogy mennyire csábító a természetesre hagyott punci
30F
7/12 anonim válasza:
Több embertől is hallottam, hogy újra divat lesz. Végül is a csupaszságot a szépségipar találta ki és terjesztette el, egy nő sokkal többet költ már szőrtelenítésre, mint egy férfi. Szerintem ami természetes, az nem lehet undorító, Amelyik férfi annak találja, annak a reklámok már átmosták az agyát. Olyan mértékben, hogy úgy érzi, ez már a "saját véleménye". Pedig csak pszichológia :)
9/12 anonim válasza:
Nem látjuk, de nem is vagyunk rá kiváncsi. Nekem különösen be se jön.
10/12 anonim válasza:
Más is szereti a csípős kajákat? Na ez ugyanolyan, van aki így szereti, más meg amúgy. S igen, jópáran vannak akik a természetest szeretik, mások meg a fazont, megint más meg a csupit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!