Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal, 18 év körüli fiúkat mennyire izgatják a náluk idősebb lányok? Inkább a korosztályukkal vagy fiatall lányokkal ismerkednek szívesen?
Eddig mindig az idősebb férfiak vonzottak, 30+osok, viszont mostanában láttam pár magas, jó testfelépítésű 18 körüli srácot itt ott és zavarbaejtő gondolataim támadtak:D Sosem vonzottak még a korombeliek se, nem hogy a fiatalabbak, de most elgondolkodtam azon, hogy izgalmas lenne egy fiatalabb fiúval, aki ugye kicsit tapasztalatlanabb, de a hormonok még nagyon tombolnak benne és olyan kis aranyosak is..Kicsit visszaidézik azt, amikor én voltam tini és az ilyen 18 éves srácok voltak a fuh de menő fiúk, ha 14-15 évesen 18 éves pasid volt, te voltál a menő csaj:D szóval értitek valahogy ez izgat na. Viszont szerintem ezek a fiúk csak 15-18 éves lányokkal ismerkednek szívesen. Ti erről mit gondoltok? Esetleg van itt ilyen korú lány vagy fiú, aki tudna tapasztalatot írni?
25 vagyok egyébként, annyira nem vagyok öreg;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!