A 22-25 éves lányok miért buknak az idősebb 40-50 éves palikra a korosztályuk helyett? Egyre több ilyen párt látok
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 11:02
1/10 anonim válasza:
én bukok rájuk,pont 40-körüli partnert keresek
3/10 anonim válasza:
Egzisztencia hajhászok, kell nekik valaki, aki eltartja őket, vagy megadja a biztos alapokat, amikre mint egy gyermek támaszkodhat, mert nekik nem fűlik a foguk a saját alapok építéséhez.
4/10 anonim válasza:
PÉNZ -A SZEX e-kettő!szex területen nagyon jó a rutinjuk!
5/10 anonim válasza:
Én 35 évesként azt tapasztaltam pár esetben, hogy még az én koromat is kevésnek találták meg a nincs elég élettapasztalatom szöveg, holott igyekszem normálisan ismerkedni.
6/10 anonim válasza:
3-Te saját magadból indultál ki?
Képzeld van aki komoly szándékkal közeledik egy érettebb férfihoz,engem nem érdekel a pénz,se semmi vagyoni marhaság
7/10 anonim válasza:
6os: agresszív reakciódból arra következtetek, hogy fején találtam a szöget és megsérült a pici világod, amibe az egód ringatott és így próbálod megvédeni az összeomlástól :)
8/10 anonim válasza:
Én speciel azért, mert komoly kapcsolatot akarok meg nem igazán érdekel a bulizás és hasonlók, amik a korombéli srácokat még eléggé. Általában 30 éves korukig nem gondolkoznak családalapításban, én meg nem akarok 30 után elkezdeni szülni. Egy idősebb pasi mellett erre azért több az esély.
10/10 anonim válasza:
Mert te most is csak mit csinálsz?? Csak irigykedsz, de teljesíteni nem tudsz a csajoknál! Egy rakás szerencsétlenség vagy, LÚZERKÁM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!