Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Titeket mennyire izgatnak a pici méretű törékeny lányok? Hátrány lehet nálatok?

Figyelt kérdés

Nekem elég törékeny alkatom van, hozzá alig vagyok 157 cm. Egyébként nőies alakom van, vékony derék, szélesebb csípő, hangsúlyosabb fenék stb.

Nagyon fiatalnak (17-18 körüli) néznek, pedig 27 éves vagyok...

2021. okt. 6. 06:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
68%

A vékony lányon jól mutatnak a kicsi cicik is! Felesleges kés alá feküdnöd.

Kelendőbb a nagyobb cici, de ha valaki megszeret, akkor kicsit sem fogja érdekelni, hogy mekkora melleid vannak.

2021. okt. 6. 14:13
 22/22 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem hoznak lázba! A napokban Újpesten kezdett el provokálni egy olyan xilofontestű nő, akire napszemüvegben is kockázatos ránézni, mert azonnal elvittek volna súlyos testi sértésért. A szerencsétlen meg volt győződve arról, hogy én akartam tőle valamit is férfiként, - maximum a bordáin lehetett volna elxilofonozni a "Pattogatott kukoricát", de még abba is belehalt volna a szerencsétlen! Azt, most hagyjuk ki a szórásból, hogy ezt a nőt mennyi értelemmel sújtotta a természet, - őszintén hiszem, hogy nem tehet róla szegény! Ettől függetlenül sok olyan férfi van, akit a diszkrét, visszafogott női testalkat piszkál fel! Szívük joga - és nem irigykedem rájuk!
2021. okt. 6. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!