Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket mennyire izgatnak a pici méretű törékeny lányok? Hátrány lehet nálatok?
Figyelt kérdés
Nekem elég törékeny alkatom van, hozzá alig vagyok 157 cm. Egyébként nőies alakom van, vékony derék, szélesebb csípő, hangsúlyosabb fenék stb.
Nagyon fiatalnak (17-18 körüli) néznek, pedig 27 éves vagyok...
2021. okt. 6. 06:48
1/22 anonim válasza:
Számomra konkrétan nőideál vagy. Mindig az ilyen nőket veszem észre legelőször a többi között.
2/22 anonim válasza:
Az ilyen nőket ne tud meg hányan beakarják mocskolni, csak azért mert kicsi és törékeny. Volt pár ismerősöm akik konkrétan csak azért akartak ilyen lányt maguknak mert szex közben elég beakarták alázni, megtörni. Esélyed van, miért is lenne, csak ha nem kedveled az ilyen szexualitást az ágyban, jobb ha körülményesen ismerkedsz.
4/22 anonim válasza:
Egy istennő lehetsz! Imádom az ilyen típusú lányokat!!!
5/22 Noren1989 válasza:
Arcpàrti vagyok. Alapvetően bejönnek a vékony, törékeny nők, de ők inkàbb a kis fenék-kis mell kombinàciót hordozzàk. Az alacsonyakkal rossz tapasztalataim vannak, nàlam garantàlt a nyaki sérv kialakulàsa.
6/22 anonim válasza:
Én viszont imádnám. Az egyik exem 156 cm volt. Formás popsi, nagy cicikkel. Imádtam. 🤤
7/22 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az alkatod leírás szerint.
8/22 anonim válasza:
Nekem bejönnek az alacsony vékony lányok. Nálam egyáltalán nem hátrány..sőt!
10/22 anonim válasza:
Az egyik zsánerem. Sajnos én nem kellenék neked, mert csak 170 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!