Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 feletti szűz férfi mennyiszer menjen prostizni, hogy utána legyen némi esélye egy komolyabb kapcsolatra?
Kit érdekel az életed? Kit érdekel, hogy dugsz-e valaha?
Elmondom: Senkit! Mindenki lexarja!!!
Dehogy nem segít a prosti!
27 évig voltam szűz, elmentem prostihoz és pár héttel később már szedtem fel a csajokat!
Félévre rá pedig lett kapcsolatom is!
Előtte nem tudtam a szemébe nézni sem egy nőnek, valami mitikus lénynek tűntek addig…
De azzal hogy leszopott egy pénzért, majd megdugtam, ez részben elmúlt.
Ez elég volt ahhoz, hogy elindítsam a kis hógolyómat a lejtőn és lavinát csináljak belőle…
De ez az egész szerencsétlen állapotom, amiből a prosti rángatott ki, amiatt volt hogy zsinórban 3 nő is durván megalázott.
Ami a veszélye a dolognak inkább, hogy alternatívaként kezdesz el tekinteni a prostikra és rájuk szoksz.
Ha ez bekövetkezik, akkor még nagyobb hátrányba leszel mint jelenleg, a jövőben ez is egy újabb komplexust fog okozni…
Szóval azt el kell határoznod előre, hogy csak is kizárólag egyszer mész prostizni, terápiás jelleggel.
#15-ös remekül összefoglalta, gratula! :)
Szintén zenész, 29 évesen még szűz voltam. A sorozatos párkapcsolati kudarcok miatt én is piedesztálra emeltem a nőket, magamat meg lenyomtam a mocsárba. Ördögi kör lett ebből. Sokat vívodtam előtte, kellett egy könyvélmény is, hogy meghozzam a döntésemet. De azzal, hogy elmentem egy kurtizánohz, és elkezdődött a szexuális életem, hirtelen megkönnyebültem. Mert valójában itt két területen is kudarcos voltam. Párkapcsolat és szex. De nagyon nehéz egyszerre két területen bizonyítani. Célozzunk csak az egyikre! :) .
Viszont utána rákaptam erre, szóval óvatosan ezzel, mert addiktív! :) Pár tipp: érdemes egy 30+ hölgyhöz menni, és csak szobára, semmi utcai harcos! Legyél úriember, add meg neki a tiszteletet (bonbon, kis virág stb.)! Ha elmondod neki a telóban, mi a szitu, ő is máshogy fog foglalkozni veled.
15
16
Szintén respekt! 😊
36f nem szűz (barátnővel), de régóta kapcsolat nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!