Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 30 feletti szűz férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 feletti szűz férfi mennyiszer menjen prostizni, hogy utána legyen némi esélye egy komolyabb kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Kit érdekel az életed? Kit érdekel, hogy dugsz-e valaha?

Elmondom: Senkit! Mindenki lexarja!!!

2021. okt. 5. 04:41
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
30 évesen lett először párom és sose voltam prostizni. Tartás is létezik a világon.
2021. okt. 5. 07:05
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Nekem taszító lenne ha a leendő párom prostizott.Amugy semmi köze a prostinak meg a kapcsolatnak.Ha elmész attól nem lesz nagyobb esélyed a kapcsolatra.Változtass a hozzáálláson mert így nem igazán lesz esélyed kapcsolatra.
2021. okt. 5. 07:55
 14/18 anonim ***** válasza:
56%
Prostitól meg nem fogsz sokat tanulni..meg nem lesz attól esélyed kapcsolatra sem.
2021. okt. 5. 07:57
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Dehogy nem segít a prosti!

27 évig voltam szűz, elmentem prostihoz és pár héttel később már szedtem fel a csajokat!

Félévre rá pedig lett kapcsolatom is!

Előtte nem tudtam a szemébe nézni sem egy nőnek, valami mitikus lénynek tűntek addig…

De azzal hogy leszopott egy pénzért, majd megdugtam, ez részben elmúlt.

Ez elég volt ahhoz, hogy elindítsam a kis hógolyómat a lejtőn és lavinát csináljak belőle…

De ez az egész szerencsétlen állapotom, amiből a prosti rángatott ki, amiatt volt hogy zsinórban 3 nő is durván megalázott.

Ami a veszélye a dolognak inkább, hogy alternatívaként kezdesz el tekinteni a prostikra és rájuk szoksz.

Ha ez bekövetkezik, akkor még nagyobb hátrányba leszel mint jelenleg, a jövőben ez is egy újabb komplexust fog okozni…

Szóval azt el kell határoznod előre, hogy csak is kizárólag egyszer mész prostizni, terápiás jelleggel.

2021. okt. 5. 09:00
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

#15-ös remekül összefoglalta, gratula! :)

Szintén zenész, 29 évesen még szűz voltam. A sorozatos párkapcsolati kudarcok miatt én is piedesztálra emeltem a nőket, magamat meg lenyomtam a mocsárba. Ördögi kör lett ebből. Sokat vívodtam előtte, kellett egy könyvélmény is, hogy meghozzam a döntésemet. De azzal, hogy elmentem egy kurtizánohz, és elkezdődött a szexuális életem, hirtelen megkönnyebültem. Mert valójában itt két területen is kudarcos voltam. Párkapcsolat és szex. De nagyon nehéz egyszerre két területen bizonyítani. Célozzunk csak az egyikre! :) .

Viszont utána rákaptam erre, szóval óvatosan ezzel, mert addiktív! :) Pár tipp: érdemes egy 30+ hölgyhöz menni, és csak szobára, semmi utcai harcos! Legyél úriember, add meg neki a tiszteletet (bonbon, kis virág stb.)! Ha elmondod neki a telóban, mi a szitu, ő is máshogy fog foglalkozni veled.

2021. okt. 5. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:

8

Óriási respekt Neked 😊

2021. okt. 6. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

15

16

Szintén respekt! 😊

36f nem szűz (barátnővel), de régóta kapcsolat nélkül

2021. okt. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!