Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért divat a kopasz vagy fazonos nuni?
Érdekes dolog ez a "mert így jobban érzem magam". Azért érzed jobban msgad, mert mindenhol ez sugallják, csak nem veszed észre, mindennapok részévé vált. A 90-es évek elején, amikor én voltam tini, senkinek sem jutott eszébe, hogy csupaszon jobban érezné magát, mert mindenki természetesen érezte jól magát.
A reklámok mondják meg azt is, hogy érezd jól magad.
Ettől függetlenül még kell hagyni az ember szabadságát, és a szőrzetet úgy, ahogy jobban tetszik.
Az pedig hülyeség, h azért lehet csupaszon hagyni, mert vannak már intim mosakodók a higiénia miatt, ugyanis ez fordítva van. Azert vannak higiéniás termékek, mert kell a csupaszoknak.
A férfi ösztön lény, őt a szexualitásban az érettség vonzza, a nemileg érett nőben akarja szétszórni a magjait. Egy kislány nem érdekli az érett férfit (kivéve ha pedo hajlamú), ezért is furcsállom, ha egy férfinek a csupasz babapunci tetszik.
A nők azt hiszik, h a férfinek csupasz kell, így a férfi meg azt hiszi, h csak csupasz nő van. Ördögi kör.
Én még a 90-es években voltam tinédzser, minden csajnak szőrös volt, sosem volt gond. Értem, haladni kell a korral, de ki határozza meg, h mi változzon? Hagyjuk magunkat h majd vki ezt még ő dja, befolyásoljon, v mi magunk vesszük kezünkbe ezt a dolgot?
#16: teljesen tévúton jársz. Csak azért, mert neked esetleg a szőrös tetszik, felesleges belemagyarázni bármit is.
Mi nők VALÓBAN jobban érezzük magunkat, ha csupasz (legalábbis a többségünk, tisztelet a kivételnek), ahogy a férfiak többsége is arról számol be, hogy kellemesebb érzés, nem csak a szex miatt, ha szőrtelenít a nő és ők maguk is. És nem csak az orális szex miatt, ahol kifejezetten előny a szőrtelenség mindkét részről.
Továbbá aki azt hiszi, nem higiénikusabb a csupasz, az menjen vissza és elevenítse fel a tanulmányait, mert egyértelműen bizonyított, hogy a szőrben jobban megülnek azok a mikroorganizmusok amelyek pl nem csak a különböző fertőzésekért és kórokozókért, de pl a kellemetlen szagokért is felelnek.
És aki azzal jön, hogy több ezer évig nem volt szőrtelenítés az intim tájakon, annak felhívnám a figyelmét, hogy akkoriban bizony mosakodás, borotválkozás (férfiaknak arcon pl) sem volt szokás, és bizony még a párizsi királyi udvarban az előkelő emberek is aranyozott tűket hordtak magukkal, hogy vakargassák a tetves hajukat vele.
Aki szerint meg a csupasz puncit kedvelő férfiak "pedók", az szimplán egy leragadt szellemiségű, elmaradott csökevénye a társadalomnak, nem is értem, az ilyen miért nem lóval jár, minek ül autóba. Vegyük már tudomásul, a világ fejlődik, változik, akár tetszik, akár nem.
Emberek, legyetek már végre legalább kicsit nyitottabbak, elfogadóbbak, miért kell bárkit is megbélyegezni?
Aki szőrösen szereti magát, hagyja úgy, ilyen egyszerű. Aki meg csupaszon, az szőrtelenítsen, szíve joga.
Zsák a foltját... a szőrös majd talál magának olyat, akinek az jön be. Akkor is, ha ez egyre ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!