Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám.rávenni az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám.rávenni az egyik kolléganőmet arra hogy többesben megcsináljuk?Olyan szitura gondolok hogy alátenni a lovat hogy jól néz ki , és annyira odavagyok érte hogy még a többesben is benne lennék,arra is rá tudna venni.Szerintetek jó taktika?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 15:30
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Pedig lesz feromonos parfűm kísérlet is.Mennyire hatásos. :)

Aztán megkínálom.majd a kérdéssel.hogy többes?De még nem.tudom pontosan hogyan vezessem elő.Majd alakul.Egyenlőre a hétvégét várom a közös raktári selejtezést. :)

2021. okt. 8. 06:02
 32/36 anonim ***** válasza:
80%
Sok volt a kábszi vagy az alkohol? Vagy a redtube megkért már h legyél forgatókönyvíró és producer?
2021. okt. 8. 11:45
 33/36 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a feromonos parfűmöt. Ki fogom nagy zoknikígyóval tömni a gatyám.Ahogy selejtezünk és hajoldozok, biztosan megakad a szeme.Addigra már vettem be potencia növelőt.Kimegyek wc re kiveszem a zoknikígyót a gatyámbol ami a belső combomhoz lett szorítva mint a nagyfarkú pasiknak, és kiteszem az öltözőben a táskamba.Vissza már álló bránerrel akarok menni.Biztos lehetsz benne hogy nézi hogy mekkora , és hogy jól látta-e az előbb.És addigra a merev péniszem bámulja nadrágomon keresztül.Feromonos parfűm is rásegít.Vasárnap is.Szépen fokozatosan k3dves leszek vele de távolságtartó.Aztán mikor ugy hozza feldobom a többest.Ennyi.Ez a terv.
2021. okt. 8. 20:02
 34/36 A kérdező kommentje:
Egyenlőre nincs fejlemény mert belépett a képbe a műszakvezető csaj, akinek tetszem, és most megy a pengeváltás.Nehéz melókat kap a csaj.És elteszi a közelemből.Nem tudom fűzni.
2021. nov. 9. 21:00
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kíváncsi rá :D
2021. nov. 11. 10:39
 36/36 A kérdező kommentje:

Nos ,beszélgetni beszélget velem, de még nem sikerült rátérni a lényegre.

Sajnos az a bakancslistás vágyam se teljesült hogy nő nadrágon keresztül megfogja a farkam.

Az sem hogy nő megnézzen pucéran próbafülke függönyrésén keresztül

2021. dec. 11. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!